Menu

Hozzávalók

+

Ragu és mártás készítés

Hal elkészítése, tálalás.

  • lazacfilé* 2000.0 g
  • zöldspárga* 500.0 g
  • spárga** 200.0 g

A rákragut, érdekesebbé tehetjük ha kókusztejjel engedjük fel.

...

Elkészítés

  1. Ragu és mártás készítés

    • A megtisztított garnélát sózzuk borsozzuk, felhevített vajban megfuttatjuk, ízesítjük a Curry pasztával és együtt pirítjuk.
    • Felengedjük tejszínnel, ízesítjük a citrussal és kiforraljuk.
  2. Hal elkészítése, tálalás.

    • A halat sózzuk borsozzuk és roston süssük meg.
    • Tálaljuk a curry-s rákraguval, spárgákkal és pirított új burgonyával.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü