Grillezett lazacderék, curry-s garnéla raguval
A rákragut, érdekesebbé tehetjük ha kókusztejjel engedjük fel.

Hozzávalók
Ragu és mártás készítés
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 1666.7 g
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.5 l
Hal elkészítése, tálalás.
-
lazacfilé* 2000 g
-
zöldspárga* 500 g
-
spárga** 200 g
Elkészítés
-
Ragu és mártás készítés
A megtisztított garnélát felhevített RAMA Culinesse Profiban megfuttatjuk,ízesítjük a Curry pasztával és együtt pirítjuk. Felengedjük RAMA Cremefine Habkészítménnyel és kiforraljuk. -
Hal elkészítése, tálalás.
A halat fűszerezzük be a Prémium Halfűszerrel és roston süssük meg. Tálaljuk a curry-s rákraguval, spárgákkal és pirított új burgonyával.