+

Ragu és mártás készítés

  • garnéla rák, fejjel 16/20* 1666.7 g
  • KNORR Thai Sárga Curry Paszta 0,85 kg 25.0 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.5 l

Hal elkészítése, tálalás.

  1. Ragu és mártás készítés

    A megtisztított garnélát felhevített RAMA Culinesse Profiban megfuttatjuk,ízesítjük a Curry pasztával és együtt pirítjuk.Felengedjük RAMA Cremefine Habkészítménnyel és kiforraljuk.
  2. Hal elkészítése, tálalás.

    A halat fűszerezzük be a Prémium Halfűszerrel és roston süssük meg.Tálaljuk a curry-s rákraguval, spárgákkal és pirított új burgonyával.