Hozzávalók
Grillezett lazacderék, curry-s garnéla raguval
−
+
€0.0
Ragu és mártás készítés
garnéla rák, fejjel 16/20*
/g
1666.7 g
0%
tejszín 30 %
/l
0.3 l
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
20.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/kg
20.0 g
0%
Hal elkészítése, tálalás.
lazacfilé*
/g
2000.0 g
0%
zöldspárga*
/g
500.0 g
0%
spárga**
/kg
200.0 g
0%
/
Ragu és mártás készítés
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 1666.7 g
-
tejszín 30 % 0.3 l
-
vaj* 200.0 g
-
Sárga Curry Paszta 20.0 g
Hal elkészítése, tálalás.
-
lazacfilé* 2000.0 g
-
zöldspárga* 500.0 g
-
spárga** 200.0 g