+

Bab és az avokádó elkészítése.

  • Fehér bab, száraz** 1000 g
  • fokhagyma* 31.6 g
  • olivaolaj 0.05 l
  • avokádó* 2 darab
  • lime* 50 g

Hátszín pácolása, elkészítése.

Kápia paprika grillezése.

  • Kápia paprika** 1000 g

Tálalás.

  1. Bab és az avokádó elkészítése.

    Egy éjszakára áztassuk be a válogatott megmosott szárazbabot. Főzzük puhára, szűrjük je és a főző vizéből tegyünk félre egy kicsit. Felforrósított olivaolajon futtassuk mega vágott fokhagymát dobjuk rá a főtt babot és pirítsuk le. Ha száraznak ítélnénk akkor a főző vizéből öntsünk alá és pároljuk rövid ideig. A tisztított avokádót törjük durvára, sózzuk és ízesítsük a lime levével. Tálalásig tegyük félre.
  2. Hátszín pácolása, elkészítése.

    A vékonyra szeletelt hátszínt fűszerezzük be a Prémium Fűszerkeverékkel és a Folyékony Füst Fűszerkeverékkel és hagyjuk állni. Forró rostlapon vagy serpenyőben süssük meg és vajdarabkákkal dúsítsuk a végén a pecsenyeszaftunkat. Így egy kellemesen fűszeres, füstös jellegű mártást kapunk.
  3. Kápia paprika grillezése.

    Rostlapopn vagy grillrácson süssük meg a paprikát, tisztítsuk meg, húzzuk le a héjját, majd daraboljuk tetszőleges formára.
  4. Tálalás.

    Helyezzük tányérra a bab ragut, az avokádó pürét, a grillezett paprikát, a megsütött hátszínt és a karikára vágott, pirított chorizot. Forró Salsa raguval korianderrel, lilahagymával éspirított tortilla lappaltálaljuk.