Hozzávalók
Bab és az avokádó elkészítése.
-
Fehér bab, száraz** 1000.0 g
-
fokhagyma* 31.6 g
-
olivaolaj 0.05 l
-
avokádó* 2.0 darab
-
lime* 50.0 g
Hátszín pácolása, elkészítése.
-
marha hátszín* 1500.0 g
-
vaj* 200.0 g
Kápia paprika grillezése.
-
Kápia paprika** 1000.0 g
Tálalás.
-
KNORR Salsa szósz 0.5 l
-
Tortillas 10.0 darab
-
Chorizo* 200.0 g
Elkészítés
-
Bab és az avokádó elkészítése.
Egy éjszakára áztassuk be a válogatott megmosott szárazbabot.Főzzük puhára, szűrjük je és a főző vizéből tegyünk félre egy kicsit.Felforrósított olivaolajon futtassuk mega vágott fokhagymát dobjuk rá a főtt babot és pirítsuk le.Ha száraznak ítélnénk akkor a főző vizéből öntsünk alá és pároljuk rövid ideig.A tisztított avokádót törjük durvára, sózzuk és ízesítsük a lime levével.Tálalásig tegyük félre. -
Hátszín pácolása, elkészítése.
A vékonyra szeletelt hátszínt fűszerezzük be a Prémium Fűszerkeverékkel és a Folyékony Füst Fűszerkeverékkel és hagyjuk állni.Forró rostlapon vagy serpenyőben süssük meg és vajdarabkákkal dúsítsuk a végén a pecsenyeszaftunkat.Így egy kellemesen fűszeres, füstös jellegű mártást kapunk. -
Kápia paprika grillezése.
Rostlapopn vagy grillrácson süssük meg a paprikát, tisztítsuk meg, húzzuk le a héjját, majd daraboljuk tetszőleges formára. -
Tálalás.
Helyezzük tányérra a bab ragut, az avokádó pürét, a grillezett paprikát, a megsütött hátszínt és a karikára vágott, pirított chorizot.Forró Salsa raguval korianderrel, lilahagymával éspirított tortilla lappaltálaljuk.