Grillezett hátszín pirított kolbásszal és fehér babbal
Egy mediterrán étel, könnyű friss körettel és izgalmas fűszerezéssel. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Grillezett hátszín pirított kolbásszal és fehér babbal
−
+
€0.0
Bab és az avokádó elkészítése.
Fehér bab, száraz**
/g
1000.0 g
0%
fokhagyma*
/g
31.6 g
0%
olivaolaj
/l
0.05 l
0%
avokádó*
/darab
2.0 darab
0%
lime*
/g
50.0 g
0%
Hátszín pácolása, elkészítése.
marha hátszín*
/g
1500.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg
/g
40.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő füstölt cukorral és sült vöröshagymával 400 ml
/g
20.0 g
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
Kápia paprika grillezése.
Kápia paprika**
/g
1000.0 g
0%
Tálalás.
KNORR Salsa szósz
/l
0.5 l
0%
Tortillas
/darab
10.0 darab
0%
Chorizo*
/g
200.0 g
0%
/
Bab és az avokádó elkészítése.
-
Fehér bab, száraz** 1000.0 g
-
fokhagyma* 31.6 g
-
olivaolaj 0.05 l
-
avokádó* 2.0 darab
-
lime* 50.0 g
Hátszín pácolása, elkészítése.
-
marha hátszín* 1500.0 g
-
vaj* 200.0 g
Kápia paprika grillezése.
-
Kápia paprika** 1000.0 g
Tálalás.
-
KNORR Salsa szósz 0.5 l
-
Tortillas 10.0 darab
-
Chorizo* 200.0 g
Elkészítés
-
Bab és az avokádó elkészítése.
Egy éjszakára áztassuk be a válogatott megmosott szárazbabot.
Főzzük puhára, szűrjük je és a főző vizéből tegyünk félre egy kicsit.
Felforrósított olivaolajon futtassuk mega vágott fokhagymát dobjuk rá a főtt babot és pirítsuk le.
Ha száraznak ítélnénk akkor a főző vizéből öntsünk alá és pároljuk rövid ideig.
A tisztított avokádót törjük durvára, sózzuk és ízesítsük a lime levével.
Tálalásig tegyük félre. -
Hátszín pácolása, elkészítése.
A vékonyra szeletelt hátszínt fűszerezzük be a Prémium Fűszerkeverékkel és a Folyékony Füst Fűszerkeverékkel és hagyjuk állni.
Forró rostlapon vagy serpenyőben süssük meg és vajdarabkákkal dúsítsuk a végén a pecsenyeszaftunkat.
Így egy kellemesen fűszeres, füstös jellegű mártást kapunk. -
Kápia paprika grillezése.
Rostlapopn vagy grillrácson süssük meg a paprikát, tisztítsuk meg, húzzuk le a héjját, majd daraboljuk tetszőleges formára. -
Tálalás.
Helyezzük tányérra a bab ragut, az avokádó pürét, a grillezett paprikát, a megsütött hátszínt és a karikára vágott, pirított chorizot.
Forró Salsa raguval korianderrel, lilahagymával éspirított tortilla lappaltálaljuk.