1. Mártás elkészítése.

    Finomravágott hagymát olajon megpirítjuk.
    Hozzáadjuk a szeletelt gombát és ízísítjük KNORR Folyékony Szárnyasalappal.
    Sózzuk borsozzuk, dúsítjuk RAMA Habkészítménnyel, majd thermo mixer segítségével turmixoljuk.
    Beállítjuk a sűrűségét vízzel elkevert kukoricakeményítővel és jól kiforraljuk.
  2. Hal előkészítése és sütése.

    A fogasfiléket lebőrőzzük, sózzuk borsozzuk és kevés zsiradékban megsütjük.
  3. Tálalás.

    Bő forró zsiradélban kisütjük a beáztatott üvegtésztát, majd lecsepegtetjük.
    Tántérra halmozzuk az üvegtészta szalmát, mellé tesszük a roston sült halat és mártással körbeöntve tálaljuk.
+