+

Mártás elkészítése.

Hal előkészítése és sütése.

  • Fogas* 2000.0 g

Tálalás.

  • üvegtészta** 1000.0 g
  1. Mártás elkészítése.

    Finomravágott hagymát olajon megpirítjuk.Hozzáadjuk a szeletelt gombát és ízísítjük KNORR Folyékony Szárnyasalappal.Sózzuk borsozzuk, dúsítjuk RAMA Habkészítménnyel, majd thermo mixer segítségével turmixoljuk.Beállítjuk a sűrűségét vízzel elkevert kukoricakeményítővel és jól kiforraljuk.
  2. Hal előkészítése és sütése.

    A fogasfiléket lebőrőzzük, sózzuk borsozzuk és kevés zsiradékban megsütjük.
  3. Tálalás.

    Bő forró zsiradélban kisütjük a beáztatott üvegtésztát, majd lecsepegtetjük.Tántérra halmozzuk az üvegtészta szalmát, mellé tesszük a roston sült halat és mártással körbeöntve tálaljuk.