Grillezett fogasfilé gomba veloute-vel, sült üvegtésztával
Szeretem az egyszerű, tradicionális fogásokat kicsit újszerű megközelítésben tálalni.

Hozzávalók
Grillezett fogasfilé gomba veloute-vel, sült üvegtésztával
−
+
€20.0
Mártás elkészítése.
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
vöröshagyma
/g
222.2 g
0%
gomba, csiperke**
/g
500.0 g
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/g
50.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
Hal előkészítése és sütése.
Fogas*
/g
2000.0 g
0%
Tálalás.
üvegtészta**
/g
1000.0 g
0%
/
Mártás elkészítése.
-
olivaolaj 0.1 l
-
vöröshagyma 222.2 g
-
gomba, csiperke** 500.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.2 l
Hal előkészítése és sütése.
-
Fogas* 2000.0 g
Tálalás.
-
üvegtészta** 1000.0 g
Elkészítés
-
Mártás elkészítése.
Finomravágott hagymát olajon megpirítjuk.Hozzáadjuk a szeletelt gombát és ízísítjük KNORR Folyékony Szárnyasalappal.Sózzuk borsozzuk, dúsítjuk RAMA Habkészítménnyel, majd thermo mixer segítségével turmixoljuk.Beállítjuk a sűrűségét vízzel elkevert kukoricakeményítővel és jól kiforraljuk. -
Hal előkészítése és sütése.
A fogasfiléket lebőrőzzük, sózzuk borsozzuk és kevés zsiradékban megsütjük. -
Tálalás.
Bő forró zsiradélban kisütjük a beáztatott üvegtésztát, majd lecsepegtetjük.Tántérra halmozzuk az üvegtészta szalmát, mellé tesszük a roston sült halat és mártással körbeöntve tálaljuk.