Menu

Hozzávalók

+

Mártás elkészítése.

Hal előkészítése és sütése.

  • Fogas* 2000.0 g

Tálalás.

  • üvegtészta** 1000.0 g

Szeretem az egyszerű, tradicionális fogásokat kicsit újszerű megközelítésben tálalni.

...

Elkészítés

  1. Mártás elkészítése.

    Finomravágott hagymát olajon megpirítjuk.
    Hozzáadjuk a szeletelt gombát és ízísítjük KNORR Folyékony Szárnyasalappal.
    Sózzuk borsozzuk, dúsítjuk RAMA Habkészítménnyel, majd thermo mixer segítségével turmixoljuk.
    Beállítjuk a sűrűségét vízzel elkevert kukoricakeményítővel és jól kiforraljuk.
  2. Hal előkészítése és sütése.

    A fogasfiléket lebőrőzzük, sózzuk borsozzuk és kevés zsiradékban megsütjük.
  3. Tálalás.

    Bő forró zsiradélban kisütjük a beáztatott üvegtésztát, majd lecsepegtetjük.
    Tántérra halmozzuk az üvegtészta szalmát, mellé tesszük a roston sült halat és mártással körbeöntve tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü