Grillezett fogasfilé gomba veloute-vel, sült üvegtésztával | Unilever Food Solutions
+

Mártás elkészítése.

Hal előkészítése és sütése.

  • Fogas* 2000 g

Tálalás.

  • üvegtészta** 1000 g
  1. Mártás elkészítése.

    Finomravágott hagymát olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletelt gombát és ízísítjük KNORR Folyékony Szárnyasalappal. Sózzuk borsozzuk, dúsítjuk RAMA Habkészítménnyel, majd thermo mixer segítségével turmixoljuk. Beállítjuk a sűrűségét vízzel elkevert kukoricakeményítővel és jól kiforraljuk.
  2. Hal előkészítése és sütése.

    A fogasfiléket lebőrőzzük, sózzuk borsozzuk és kevés zsiradékban megsütjük.
  3. Tálalás.

    Bő forró zsiradélban kisütjük a beáztatott üvegtésztát, majd lecsepegtetjük. Tántérra halmozzuk az üvegtészta szalmát, mellé tesszük a roston sült halat és mártással körbeöntve tálaljuk.