Grillcsirke, pirított zöldségekkel, sajtmártással
A grillezett zöldségek a mártással akár főételként is adhatók. Természetesen grillezett húsokkal vagy hallal is elkészíthetők.

Hozzávalók
Grillcsirke, pirított zöldségekkel, sajtmártással
−
+
€550.0
Step 1
Egész csirke**
/darab
5.0 darab
0%
KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék 1kg
/kg
200.0 kg
0%
Step 2
cukkini**
/g
500.0 g
0%
karfiol**
/g
500.0 g
0%
sárgarépa
/g
500.0 g
0%
Kápia paprika**
/g
300.0 g
0%
fejes saláta**
/g
300.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
30.0 g
0%
gomba, csiperke**
/g
300.0 g
0%
/
Step 1
-
Egész csirke** 5.0 darab
Step 2
-
cukkini** 500.0 g
-
karfiol** 500.0 g
-
sárgarépa 500.0 g
-
Kápia paprika** 300.0 g
-
fejes saláta** 300.0 g
-
petrezselyemzöld 30.0 g
-
gomba, csiperke** 300.0 g
Elkészítés
-
Step 1
Az egész csirkéket befűszerezzük Szárnyasok és sültek fűszerkeverékkel és sütőben megsütjük. -
Step 2
A megmosott és előkészített zöldségeket sózzuk, borsozzuk, vajon pirítsuk meg, de csak annyira hogy roppanósak maradjanak.A folyékony sajtmártáshoz adjunk frissen vágott petrezselymet és forraljuk fel.A kicsontozott fél csirkéket és a zöldségeket tálaljuk a sajtmártással.