Gombás-mungóbabos csirkeragu zöldséges-vadrizses körettel (7-10 éves korcsoport) | Unilever Food Solutions
+

Ragu elkészítése

Köret elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld** 0.01 kg
  1. Ragu elkészítése

    • A megmosott, csíkokra vágott csírkemellet felhevített RAMA Culinesse profin egy részénlepirítjuk.
    • Hozzáadjuk a darabolt vöröshagymát és a cikkekre vágott gombát.
    • Fűszerezzük KNORR Sültcsirke fűszerkeverékkel.
    • Együtt pirítjuk a zöldségeket és a csirkét, majd felöntjük a vízzel elkevert allergénmentes KNORR Barnamártás alappal.
    • Beletesszük a mungóbabcsírát és készre forraljuk.
  2. Köret elkészítése

    • A barna rizst sóval ízesített vízben megfőzzük.
    • A vadrizst külön megfőzzük.
    • A maradék RAMA Culinesse Profin lepirítjuk az apróra vágott paprikákat.
    • Hozzáadjuk a zöldborsót, ízesítjük KNORR Morzsolt kakukkfűvel és kevés vizet hozzáadva megpároljuk.
    • Összekeverjük a rizseket a zöldségekkel.
  3. Tálalás és tipp

    • A ragut a rizs mellé tálaljuk és megszórjuk finomra vágott zöldpetrezselyemmel.
    • A ragut gazdagíthatjuk más zöldségekkel (pl.: csicsriborsó, lencse) is.