1. Csirkemáj elkészítése

    • A megtisztított, megmosott csirkemájat felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk.
    • Hozzáadjuk a darabolt póréhagymát és a cikkekre vágott gombát.
    • Fűszerezzük KNORR Grill pác és fűszerkeverékkel és majorannával.
    • Együtt pirítjuk a zöldségeket és a májat, majd felöntjük a vízzel elkevert allergénmentes KNORRBarnamártás alappal.
    • Összeforraljuk a mártást és a többi alapanyagot.
  2. Köret elkészítése

    • A kukoricadarát vízben kevergetve megfőzzük.
    • Ízesítjük allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal és zúzott fokhagymával.
    • Végül dúsítjuk a puliszkát RAMA Cremefine profi főzőkrémmel.
    • Az elkészült masszát tepsire kiterítjük kb. 1,5-2 cm vastagon.
    • Mikor kihűlt formára vágjuk és az így kapott darabokat RAMA Culinesse profi sütőzsiradékon megsütjük.
    • A brokkolit és a karfiolt rózsáira szedjük és leforrázuk.
    • A puliszka sütéséből visszamaradt kevés forró zsiradékban átforgatjuk és ízesítjük hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTTAL.
  3. Tálalás és tipp

    • A sült puliszkákat és a zöldségeket a forró gombás-májas raguval tálaljuk.
    • A puliszkát megsüthetjük sütőben is.

+