+

Hús elkészítése

  • csirkemell** 1.0 kg
  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.06 l
  • KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 20.0 g

Köret elkészítése

Tálalás és tipp

  • pita 0.8 kg
  • pita 0.8 kg
  1. Hús elkészítése

    • A csirkemelleket csikozzuk és befűszerezzük KNORR Gyros fűszerkeverékkel.
    • A húsokat forró RAMA Culinesse profin lepirítjuk.
  2. Köret elkészítése

    • A megmosott, megtisztított zöldségeket darabolju.
    • Forró RAMA Culinesse profi növényi sütőzsiradékon lepirítjuk az összes zöldséget.
    • Fűszerezésre sót és KNORR Morzsolt kakukkfüvet használunk.
  3. Tálalás és tipp

    • A sült zöldségeket tányérra halmozzk.
    • A húsokat a zöldség mellé tesszük.
    • Legvégül a tányérra tesszük a szárazon megpirított pita darabokat.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü