Görög csirkecomb salátával, csírával és gyros öntettel (felnőtt) | Unilever Food Solutions
+

Csirkecomb elkészítése

Saláta elkészítése

  1. Csirkecomb elkészítése

    • A csirkecombokat megmossuk, daraboljuk.
    • A combokat befűszerezzük KNORR Gyros fűszerkeverékkel és RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A húsok tetejét is befújjuk, majd 170°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A salátát és a zöldségeket megmossuk majd daraboljuk.
    • Összekeverjük az összetevőket a csírákkal is.
    • KNORR Gyros szósszal tálaljuk.
  3. Tálalás és tipp

    • A csirkecombokat a salátával tálaljuk.
    • A salátát be is keverhetjük az öntettel.