Hozzávalók
Csirkecomb elkészítése
-
csirkecomb** 1.4 kg
-
KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 28.0 g
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.05 l
Saláta elkészítése
-
jégsaláta** 1.15 kg
-
paradicsom** 0.38 kg
-
paprika** 0.38 kg
-
kígyóuborka** 0.38 kg
-
vegyes csírák 0.1 kg
Elkészítés
-
Csirkecomb elkészítése
- A csirkecombokat megmossuk, daraboljuk.
- A combokat befűszerezzük KNORR Gyros fűszerkeverékkel és RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
- A húsok tetejét is befújjuk, majd 170°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
-
Saláta elkészítése
- A salátát és a zöldségeket megmossuk majd daraboljuk.
- Összekeverjük az összetevőket a csírákkal is.
- KNORR Gyros szósszal tálaljuk.
-
Tálalás és tipp
- A csirkecombokat a salátával tálaljuk.
- A salátát be is keverhetjük az öntettel.