Hozzávalók

+

Csirkecomb elkészítése

  • csirkecomb** 1.4 kg
  • KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 28.0 g
  • növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.05 l

Saláta elkészítése


A mediterrán ételek közül az egyik legnépszerűbb a gyros. Ebben az ételvariácóban visszaköszönnek a mediterrán ízek. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Csirkecomb elkészítése

    • A csirkecombokat megmossuk, daraboljuk.
    • A combokat befűszerezzük KNORR Gyros fűszerkeverékkel és RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
    • A húsok tetejét is befújjuk, majd 170°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A salátát és a zöldségeket megmossuk majd daraboljuk.
    • Összekeverjük az összetevőket a csírákkal is.
    • KNORR Gyros szósszal tálaljuk.
  3. Tálalás és tipp

    • A csirkecombokat a salátával tálaljuk.
    • A salátát be is keverhetjük az öntettel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü