Görög csirkecomb salátával, csírával és gyros öntettel (felnőtt)
A mediterrán ételek közül az egyik legnépszerűbb a gyros. Ebben az ételvariácóban visszaköszönnek a mediterrán ízek. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Görög csirkecomb salátával, csírával és gyros öntettel (felnőtt)
−
+
€0.0
Csirkecomb elkészítése
csirkecomb**
/kg
1.4 kg
0%
KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg
/g
28.0 g
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.05 l
0%
Saláta elkészítése
jégsaláta**
/kg
1.15 kg
0%
paradicsom**
/kg
0.38 kg
0%
paprika**
/kg
0.38 kg
0%
kígyóuborka**
/kg
0.38 kg
0%
vegyes csírák
/kg
0.1 kg
0%
/
Csirkecomb elkészítése
-
csirkecomb** 1.4 kg
-
KNORR Gyros fűszerkeverék 0,25 kg 28.0 g
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.05 l
Saláta elkészítése
-
jégsaláta** 1.15 kg
-
paradicsom** 0.38 kg
-
paprika** 0.38 kg
-
kígyóuborka** 0.38 kg
-
vegyes csírák 0.1 kg
Elkészítés
-
Csirkecomb elkészítése
- A csirkecombokat megmossuk, daraboljuk.
- A combokat befűszerezzük KNORR Gyros fűszerkeverékkel és RAMA Combi Profival bepermetezett tepsire tesszük.
- A húsok tetejét is befújjuk, majd 170°C-ra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
-
Saláta elkészítése
- A salátát és a zöldségeket megmossuk majd daraboljuk.
- Összekeverjük az összetevőket a csírákkal is.
- KNORR Gyros szósszal tálaljuk.
-
Tálalás és tipp
- A csirkecombokat a salátával tálaljuk.
- A salátát be is keverhetjük az öntettel.