Gazpacho
Egy igazi, hamisítatlan spanyol leves. Spanyolországban élve megtanultam, ahány ház ahánt város és tartomány annyi féle Gazpaco. Ismerjék meg az én egyik kedvencemet. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Gazpacho
−
+
€99.99
Gazpacho előkészítése és elkészítése
kígyóuborka**
/g
500.0 g
0%
fokhagyma*
/g
31.6 g
0%
paprika**
/g
100.0 g
0%
angolzeller**
/g
100.0 g
0%
vöröshagyma
/g
111.1 g
0%
Olivaolaj, extra szűz*
/l
0.1 l
0%
Kenyér, rozs*
/g
100.0 g
0%
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg
/g
1000.0 g
0%
/
Gazpacho előkészítése és elkészítése
-
kígyóuborka** 500.0 g
-
fokhagyma* 31.6 g
-
paprika** 100.0 g
-
angolzeller** 100.0 g
-
vöröshagyma 111.1 g
-
Olivaolaj, extra szűz* 0.1 l
-
Kenyér, rozs* 100.0 g
Elkészítés
-
Gazpacho előkészítése és elkészítése
- Az előkészített zöldségeket és a pirított barna kenyeret turmixoljuk le a KNORR Fűszeres paradicsomvelővel és a KNORR Primerba Bazsalikommal.
- Ha szükséges sózzuk, borsozzuk.
-
Tálalás.
- Állítsuk be a folyadék mennyiséget vízzel vagy alaplével.
- Töltsük izgalmas puharakba, dekoráljuk angolzellerrel.