Garnelás taco
Nyári üde friss falatok, garnélával, zöldségekkel és egy izgalmas kevert majonézszósszal.

Hozzávalók
Garnelás taco
−
+
€0.0
Mártás elkészítése.
Rák elkészítése.
garnéla rák, fejjel 16/20*
/g
2000.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
30.0 g
0%
Tálalás.
avokádó*
/darab
2.0 darab
0%
paradicsom**
/g
210.5 g
0%
lilahagyma**
/g
200.0 g
0%
chili paprika, friss*
/g
10.6 g
0%
koriander, friss*
/g
11.8 g
0%
lime*
/g
200.0 g
0%
Tortillas
/darab
10.0 darab
0%
/
Mártás elkészítése.
Rák elkészítése.
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 2000.0 g
Tálalás.
-
avokádó* 2.0 darab
-
paradicsom** 210.5 g
-
lilahagyma** 200.0 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
-
koriander, friss* 11.8 g
-
lime* 200.0 g
-
Tortillas 10.0 darab
Elkészítés
-
Mártás elkészítése.
A HELLMANN'S Majonézszószhoz keverjünk hozzá a lime kifacsart levéből és a reszelt héjjából.
Adjuk hozzá a füstölt paprikát és tegyük tálalóedénybe.
Felhasználásig hűtsük. -
Rák elkészítése.
A tisztított garnelát fűszerezzük be aKNORR PrémiumHalak fűszerkeverékkel és kevés olívaolajon pirítsuk meg. -
Tálalás.
A felforrósított tortilla lapokat formázzuk meg.
Apró kockára vágjuk fel a zöldségeket amiket sózzunk és locsoljunk meg a lime levével.
Keverjük össze a zöldségeket a garnelával, töltsük a tortilla lapokba, locsoljuk meg a készfüstölt paprikásHELLMANN'S Majonézszóssszal.
Durvára vágott korianderrel, szeletelt chili paprikávalés lime-vel tálaljuk.