Hozzávalók

+

Mártás elkészítése.

Rák elkészítése.

  • garnéla rák, fejjel 16/20* 2000.0 g

Tálalás.


Nyári üde friss falatok, garnélával, zöldségekkel és egy  izgalmas kevert majonézszósszal.

...

Elkészítés

  1. Mártás elkészítése.

    • A majonézt ízesítsük citrus ízesítővel.
    • Adjuk hozzá a füstölt paprikát és tegyük tálalóedénybe.
    • Felhasználásig hűtsük.
  2. Rák elkészítése.

    • A tisztított garnélát sózzuk borsozzuk, és kukoricakeményítőbe forgassuk.
    • Forró zsiradékban süssük ki.
  3. Tálalás.

    • A felforrósított tortilla lapokat formázzuk meg.
    • Apró kockára vágjuk fel a zöldségeket amiket sózzunk és locsoljunk meg a lime levével.
    • Keverjük össze a zöldségeket a garnélával, töltsük a tortilla lapokba, locsoljuk meg a kész füstölt paprikás majonézzel.
    • Durvára vágott korianderrel, szeletelt chili paprikás lime-vel tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü