+

Mártás elkészítése.

Rák elkészítése.

Tálalás.

  1. Mártás elkészítése.

    A HELLMANN'S Majonézszószhoz keverjünk hozzá a lime kifacsart levéből és a reszelt héjjából.
    Adjuk hozzá a füstölt paprikát és tegyük tálalóedénybe.
    Felhasználásig hűtsük.
  2. Rák elkészítése.

    A tisztított garnelát fűszerezzük be a KNORR Prémium Halak fűszerkeverékkel és kevés olívaolajon pirítsuk meg.
  3. Tálalás.

    A felforrósított tortilla lapokat formázzuk meg.
    Apró kockára vágjuk fel a zöldségeket amiket sózzunk és locsoljunk meg a lime levével.
    Keverjük össze a zöldségeket a garnelával, töltsük a tortilla lapokba, locsoljuk meg a készfüstölt paprikásHELLMANN'S Majonézszóssszal.
    Durvára vágott korianderrel, szeletelt chili paprikávalés lime-vel tálaljuk.
+