Hozzávalók
Mártás elkészítése.
Rák elkészítése.
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 2000.0 g
Tálalás.
-
avokádó* 2.0 darab
-
paradicsom** 210.5 g
-
lilahagyma** 200.0 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
-
koriander, friss* 11.8 g
-
lime* 200.0 g
-
Tortillas 10.0 darab
Elkészítés
-
Mártás elkészítése.
A HELLMANN'S Majonézszószhoz keverjünk hozzá a lime kifacsart levéből és a reszelt héjjából.Adjuk hozzá a füstölt paprikát és tegyük tálalóedénybe.Felhasználásig hűtsük. -
Rák elkészítése.
A tisztított garnelát fűszerezzük be a KNORR Prémium Halak fűszerkeverékkel és kevés olívaolajon pirítsuk meg. -
Tálalás.
A felforrósított tortilla lapokat formázzuk meg.Apró kockára vágjuk fel a zöldségeket amiket sózzunk és locsoljunk meg a lime levével.Keverjük össze a zöldségeket a garnelával, töltsük a tortilla lapokba, locsoljuk meg a készfüstölt paprikásHELLMANN'S Majonézszóssszal.Durvára vágott korianderrel, szeletelt chili paprikávalés lime-vel tálaljuk.