Menu

Hozzávalók

+

Az alaplé elkészítése

A leves elkészítése


Szeretném megmutatni hogy lehet elkészíteni és feldobni egy egyszerű garnéla levest akár idésnyzöldségekkel is. Garnéla helyett használhatunk nagyobb kockára vágott halat is. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Az alaplé elkészítése

    A finomra vágott mogyoróhagymát, a chilit összekeverjük, vízbe tesszük. Ízesítsük  Sárga Curry Pasztával, galangállal és a citromnáddal majd 20-30 perc alatt készre főzzük. A végén frissítsük Folyékony Citrussal.
  2. A leves elkészítése

    Az alapléhez adjuk hozzá a kókusztejport, adjuk hozzá a KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alapot, a kockára vágott csirkemellet, és a tisztított garnélát majd forraljuk készre. Tálaljuk szárított tofuval, kifőtt spagettivel, babcsírával és vágott zöldbabbal. Dekoráljuk koriander levéllel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü