Hozzávalók
Az alaplé elkészítése
-
Mogyoró olaj 0.3 l
-
mogyoróhagyma* 333.3 g
-
Galangal 180.0 g
-
citromnád* 200.0 g
-
Sárga Curry Paszta 40.0 g
-
víz 6.0 l
A leves elkészítése
-
Kókusztejpor** 250.0 g
-
csirkemell** 666.7 g
-
fejnélküli garnéla rák 30/40* 222.2 g
-
szójabab csíra* 111.1 g
-
zöldbab** 210.5 g
-
tofu (szójababtúró)** 100.0 g
Elkészítés
-
Az alaplé elkészítése
A finomra vágott mogyoróhagymát, a chilit összekeverjük, vízbe tesszük. Ízesítsük Sárga Curry Pasztával, galangállal és a citromnáddal majd 20-30 perc alatt készre főzzük. A végén frissítsük Folyékony Citrussal. -
A leves elkészítése
Az alapléhez adjuk hozzá a kókusztejport, adjuk hozzá a KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alapot, a kockára vágott csirkemellet, és a tisztított garnélát majd forraljuk készre. Tálaljuk szárított tofuval, kifőtt spagettivel, babcsírával és vágott zöldbabbal. Dekoráljuk koriander levéllel.