Garnélaleves zöldbabbal
Szeretném megmutatni hogy lehet elkészíteni és feldobni egy egyszerű garnéla levest akár idésnyzöldségekkel is. Garnéla helyett használhatunk nagyobb kockára vágott halat is. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Garnélaleves zöldbabbal
−
+
€3048.0
Az alaplé elkészítése
Mogyoró olaj
/l
0.3 l
0%
mogyoróhagyma*
/g
333.3 g
0%
Galangal
/g
180.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
20.0 g
0%
citromnád*
/g
200.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/g
40.0 g
0%
víz
/l
6.0 l
0%
A leves elkészítése
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/g
60.0 g
0%
Kókusztejpor**
/g
250.0 g
0%
csirkemell**
/g
666.7 g
0%
fejnélküli garnéla rák 30/40*
/g
222.2 g
0%
szójabab csíra*
/g
111.1 g
0%
zöldbab**
/g
210.5 g
0%
tofu (szójababtúró)**
/g
100.0 g
0%
/
Az alaplé elkészítése
-
Mogyoró olaj 0.3 l
-
mogyoróhagyma* 333.3 g
-
Galangal 180.0 g
-
citromnád* 200.0 g
-
Sárga Curry Paszta 40.0 g
-
víz 6.0 l
A leves elkészítése
-
Kókusztejpor** 250.0 g
-
csirkemell** 666.7 g
-
fejnélküli garnéla rák 30/40* 222.2 g
-
szójabab csíra* 111.1 g
-
zöldbab** 210.5 g
-
tofu (szójababtúró)** 100.0 g
Elkészítés
-
Az alaplé elkészítése
A finomra vágott mogyoróhagymát, a chilit összekeverjük, vízbe tesszük. Ízesítsük Sárga Curry Pasztával, galangállal és a citromnáddal majd 20-30 perc alatt készre főzzük. A végén frissítsük Folyékony Citrussal. -
A leves elkészítése
Az alapléhez adjuk hozzá a kókusztejport, adjuk hozzá a KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alapot, a kockára vágott csirkemellet, és a tisztított garnélát majd forraljuk készre. Tálaljuk szárított tofuval, kifőtt spagettivel, babcsírával és vágott zöldbabbal. Dekoráljuk koriander levéllel.