Hozzávalók

+

Húsgolyó elkészítése.

  • Marha apróhús* 1500.0 g
  • fokhagyma* 21.1 g
  • KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg 120.0 g
  • KNORR Vagdalt alap - Sószegény 2kg 250.0 g

Tálalás.


Közkedvelt húsgolyó, fűszeresen, barbecue mázban akár hidegen is tálalható.

...

Elkészítés

  1. Húsgolyó elkészítése.

    Az előírás szerint elkészített Vagdaltalapba belekeverjük bele a darált marhahúst, ízesítsük fokhagymával KNORR Prémium Steak fűszerkeverékkel és bő forró zsiradékban süssük ki.
  2. Tálalás.

    A kisült húsgolyókat forgassuk meg HELLMANN'S Barbecue szószban és külön hasábburgonyával tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü