+

Hús előkészítése, elkészítése.

  • sertés tarja* 2000.0 g
  • fokhagyma* 10.5 g
  • KNORR Sertéssült fűszerkeverék 0,35 kg 60.0 g

Tálalás.

  • burgonya** 2857.1 g
  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    A szeletelt sertés tarját kenjük be zsiradékkal, zúzott fokhagymával és KNORR Sertéssült fűszerkeverék kel.Sütőben süssük meg, ügyelve arrahogy a hús kellően szaftos maradjon.
  2. Tálalás.

    A szeletelt burgonyát bő, forró zsiradékban süssük meg.Tálaljuk rá a szaftos tarja szeleteket és locsoljuk meg a sült zsírjával.Külön adjunk mellé friss vagy savanyítptt zöldségeket.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü