Füstös lencsekrémleves fűszeres csirkekockával (felnőtt)
Szokatlan módon a lencsét nem gulyás jellegű leveshez használjuk fel, hanem egy különleges krémlevest készítünk!

Hozzávalók
Füstös lencsekrémleves fűszeres csirkekockával (felnőtt)
−
+
€0.0
Leves elkészítése
lencse**
/kg
0.7 kg
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.25 l
0%
víz
/l
3.0 l
0%
KNORR Alapíz füstölt húsos ételekhez - Sószegény 1 kg
/g
18.0 g
0%
KNORR Zöldségleves alap - Allergénmentes* 3 kg
/g
17.0 g
0%
Levesbetét elkészítése
csirkemell**
/kg
0.65 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.05 l
0%
Tálalás és tipp
petrezselyemzöld
/kg
0.03 kg
0%
/
Leves elkészítése
-
lencse** 0.7 kg
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.25 l
-
víz 3.0 l
Levesbetét elkészítése
-
csirkemell** 0.65 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.03 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A lencsét megmossuk és lehetőleg előző nap beáztatjuk.
- A beáztatott lencsét allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal ízesített vízben feltesszük főni.
- Amikora a lencse puha lesz botmixerrel pürésítjük.
- Felöntjük a szükséges mennyíségű vízzel, ízesítjük sószegény KNORR Füstölthús alapízzel.
- Legvégül dúsítjuk növényi főzőkrémmel és készre forraljuk.
-
Levesbetét elkészítése
- A csirkemellet kb. 1x1-es kockákra vágjuk.
- Felhevített olajon lepirítjuk a húst és fűszerezzük KNORR Sültcsirke fűszerkeverékkel.
-
Tálalás és tipp
- Tálaláskor a levesbe rakjuk a pirított csirkekockákat és megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel.
- A főzés közben elpárolgott vizet pótolni kell!
- Hasonló típusú leves elkészítéséhez használhatunk másféle hüvelyeseket is.