Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Levesbetét elkészítése

  • csirkemell** 0.5 kg
  • napraforgóolaj** 0.04 l
  • KNORR Sültcsirke fűszerkeverék 0,35 kg 0.01 kg

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.02 kg

Szokatlan módon a lencsét nem gulyás jellegű leveshez használjuk fel, hanem egy különleges krémlevest készítünk!

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A lencsét megmossuk és lehetőleg előző nap beáztatjuk.
    • A beáztatott lencsét allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal ízesített vízben feltesszük főni.
    • Amikora a lencse puha lesz botmixerrel pürésítjük.
    • Felöntjük a szükséges mennyíségű vízzel, ízesítjük sószegény KNORR Füstölthús alapízzel.
    • Legvégül dúsítjuk növényi főzőkrémmel és készre forraljuk.
  2. Levesbetét elkészítése

    • A csirkemellet kb. 1x1-es kockákra vágjuk.
    • Felhevített olajon lepirítjuk a húst és fűszerezzük KNORR Sültcsirke fűszerkeverékkel.
  3. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a levesbe rakjuk a pirított csirkekockákat és megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel.
    • A főzés közben elpárolgott vizet pótolni kell!
    • Hasonló típusú leves elkészítéséhez használhatunk másféle hüvelyeseket is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü