+

Előkészítés.

Elkészítés, tálalás

  • újhagyma** 58.8 g
  • szezámmag* 10 g
  1. Előkészítés.

    A sushi rizst előírás szerint elkészítjük.
    A füstölt lazacot kockára vágjuk, az uborkát csíkokra.
    HELLMANN'S Majonézszószhoz keverjünk egy kevés HELLMANN'S Mustár szószt és wasabi pasztát.
    Ezzel kenjük majd meg a sushinkat.
  2. Elkészítés, tálalás

    A négyszögalakúra vágott algalapokra rátesszük a rizst.
    Megszórjuk a kocka lazaccal, a karikára vágott újhagymával.
    Belenyomkodjuk az uborkát, meglocsoljuk a wasabis HELLMANN'S Majonézszósszal és feltekerjük.
    A tölcséreket megszórjuk fekete szezámmaggal és vöröskaviárral dekorálva tálaljuk.
+