Hozzávalók
Előkészítés.
-
Sushi rizs 250.0 g
-
füstölt lazac* 222.2 g
-
kígyóuborka** 200.0 g
Elkészítés, tálalás
-
újhagyma** 58.8 g
-
szezámmag 10.0 g
Elkészítés
-
Előkészítés.
A sushi rizst előírás szerint elkészítjük.
A füstölt lazacot kockára vágjuk, az uborkát csíkokra.
HELLMANN'S Majonézszószhoz keverjünk egy kevés HELLMANN'S Mustár szószt és wasabi pasztát.
Ezzel kenjük majd meg a sushinkat. -
Elkészítés, tálalás
A négyszögalakúra vágott algalapokra rátesszük a rizst.
Megszórjuk a kocka lazaccal, a karikára vágott újhagymával.
Belenyomkodjuk az uborkát, meglocsoljuk a wasabis HELLMANN'S Majonézszósszal és feltekerjük.
A tölcséreket megszórjuk fekete szezámmaggal és vöröskaviárral dekorálva tálaljuk.