+

Ananászz dacquise piskóta.

  • tojásfehérje (1db/38g)** 220.0 g
  • barnacukor** 170.0 g
  • ananász* 240.0 g
  • őrölt mogyoró* 160.0 g
  • porcukor* 60.0 g
  • kókuszreszelék** 60.0 g

Füstös sajtkrém.

  • porcukor* 150.0 g
  • mascarpone* 500.0 g
  • Knorr Folyékony ízesítő füstölt cukorral és sült vöröshagymával 400 ml 30.0 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.25 l
  • zselatin* 20.0 g

Ananász Chipsz és Gél.

  • ananászlé 0.5 l

Rum Fagylalt.

  • tej 1,5 %** 0.5 l
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.5 l
  • kristálycukor** 200.0 g
  • rum* 0.1 l
  • tojássárgája* 270.0 g
  1. Ananászz dacquise piskóta.

    Fehérjét a cukorral habbáverjük majd az összekevert száraz anyagokat óvatosan hozzákeverjük. 170°C-onzsírpapírozott formában készre sütjük.
  2. Füstös sajtkrém.

    Sajtkrémet összekevrjük a cukorral, hozzáadjuk a Folyékony Füst ízesítőt.Citrusokkal, lazítjuk a Cremefine Profi felvert habjával majd a feloldott lapzselatint óvatosan belekevrjük.Tálalásnál csillagcsővel az elfektette piskóta csíkra nyomjuk.
  3. Ananász Chipsz és Gél.

    Ananászt silpatra szeletelve leporcukrozva 70°C-onkiszárítjuk.Az ananászlevet a pürével az agarral hidegen elkeverjük, 90°C-ra melegítjük, kidermesztjük majd thermomixel egyneműsítjük.Tálalásnál cumiból pöttyözzük.
  4. Rum Fagylalt.

    Thermomixben 80°C-on15 percig hőkezeljük, majd paco jettégelybe szűrjük és kifagyasztjuk.