Hozzávalók
Ananászz dacquise piskóta.
-
tojásfehérje (1db/38g)** 220.0 g
-
barnacukor** 170.0 g
-
ananász* 240.0 g
-
őrölt mogyoró* 160.0 g
-
porcukor* 60.0 g
-
kókuszreszelék** 60.0 g
Füstös sajtkrém.
-
porcukor* 150.0 g
-
mascarpone* 500.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.25 l
-
zselatin* 20.0 g
Ananász Chipsz és Gél.
-
ananászlé 0.5 l
Rum Fagylalt.
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l
-
kristálycukor** 200.0 g
-
rum* 0.1 l
-
tojássárgája* 270.0 g
Elkészítés
-
Ananászz dacquise piskóta.
Fehérjét a cukorral habbáverjük majd az összekevert száraz anyagokat óvatosan hozzákeverjük. 170°C-onzsírpapírozott formában készre sütjük. -
Füstös sajtkrém.
Sajtkrémet összekevrjük a cukorral, hozzáadjuk a Folyékony Füst ízesítőt.Citrusokkal, lazítjuk a Cremefine Profi felvert habjával majd a feloldott lapzselatint óvatosan belekevrjük.Tálalásnál csillagcsővel az elfektette piskóta csíkra nyomjuk. -
Ananász Chipsz és Gél.
Ananászt silpatra szeletelve leporcukrozva 70°C-onkiszárítjuk.Az ananászlevet a pürével az agarral hidegen elkeverjük, 90°C-ra melegítjük, kidermesztjük majd thermomixel egyneműsítjük.Tálalásnál cumiból pöttyözzük. -
Rum Fagylalt.
Thermomixben 80°C-on15 percig hőkezeljük, majd paco jettégelybe szűrjük és kifagyasztjuk.