Fokhagymás lazactatár kaviárral
Kicsit elcsépeltnek tűnhet, de egy igazi klasszikus és nagyon finom étel egy kicsit másként készítve, ahogy én szeretem.

Hozzávalók
Fokhagymás lazactatár kaviárral
−
+
€0.0
Lazactatár elkészítése
lazacfilé*
/g
1200.0 g
0%
lime*
/g
100.0 g
0%
metélőhagyma*
/g
10.0 g
0%
Tálalás.
saláta, lolo**
/g
58.8 g
0%
Kenyér, francia*
/g
1000.0 g
0%
/
Lazactatár elkészítése
-
lazacfilé* 1200.0 g
-
lime* 100.0 g
-
metélőhagyma* 10.0 g
Tálalás.
-
saláta, lolo** 58.8 g
-
Kenyér, francia* 1000.0 g
Elkészítés
-
Lazactatár elkészítése
Az apróra vágott lazacot sózzuk, borsozzuk,meglocsoljuk a lime levével és reszelünk hozzáa héjjából.Metélőhagymával, a HELLMANN'S Mustár szósszal és a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal összekeverjük és állni hagyjuk. -
Tálalás.
Pirított franciakenyereket megkenjük egy kis HELLMANN'S Fokhagymás szósszal, saláta levelet teszünk rá és ráhalmozzuk a lazactatárt.Dekoráljuk lazackaviárral és hagymacsírával.