Menu

Hozzávalók

+

Lazactatár elkészítése

Tálalás.

  • saláta, lolo** 58.8 g
  • Kenyér, francia* 1000.0 g

Kicsit elcsépeltnek tűnhet, de egy igazi klasszikus és nagyon finom étel egy kicsit másként készítve, ahogy én szeretem.

...

Elkészítés

  1. Lazactatár elkészítése

    Az apróra vágott lazacot sózzuk, borsozzuk,meglocsoljuk a lime levével és reszelünk hozzáa héjjából.Metélőhagymával, a HELLMANN'S Mustár szósszal és a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal összekeverjük és állni hagyjuk.
  2. Tálalás.

    Pirított franciakenyereket megkenjük egy kis HELLMANN'S Fokhagymás szósszal, saláta levelet teszünk rá és ráhalmozzuk a lazactatárt.Dekoráljuk lazackaviárral és hagymacsírával.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü