Menu

Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Befejezés, tálalás.


Egy igazi nagy klasszikus. Kicsit átalakítva, modern alapanyagok használatával ahogy én szeretem. Remélem másnak is megtetszik ez az elkészítés.

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    • A filézett, darabolt halat előkészítjük és befűszerezzük a KNORR Prémium Hal fűszerkeverékkel.
    • KNORR Kukoricakeményítőbe forgatjuk a befűszerezett halat, majd a kész tésztába.
    • Forró zsiradékban egyenletesen megsütjük.
  2. Befejezés, tálalás.

    RAMA Culinesse Profiban megpároljuk a zöldborsót, ízesítjük KNORR Vajas Aroma Mixel.
    RAMA Combi Profival sült burgonyával, vajas zöldborsóval és öntetekkel tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü