Fish&chips
Egy igazi nagy klasszikus. Kicsit átalakítva, modern alapanyagok használatával ahogy én szeretem. Remélem másnak is megtetszik ez az elkészítés.

Hozzávalók
Fish&chips
−
+
€961.0
Hal előkészítése és elkészítése.
tojás (extra osztályú)
/darab
4.0 darab
0%
méz**
/g
3.0 g
0%
sör*
/l
0.13 l
0%
víz
/l
0.25 l
0%
Fogas*
/g
1600.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
100.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
Befejezés, tálalás.
burgonya**
/g
2857.1 g
0%
zöldborsó**
/g
1000.0 g
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.2 l
0%
KNORR Aroma Mix Vajas - finom fűszeres fűszerkeverék zsiradékkal 1,1 kg
/g
30.0 g
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
tojás (extra osztályú) 4.0 darab
-
méz** 3.0 g
-
sör* 0.13 l
-
víz 0.25 l
-
Fogas* 1600.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Befejezés, tálalás.
-
burgonya** 2857.1 g
-
zöldborsó** 1000.0 g
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.2 l
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
- A filézett, darabolt halat előkészítjük és befűszerezzük a KNORR Prémium Hal fűszerkeverékkel.
- KNORR Kukoricakeményítőbe forgatjuk a befűszerezett halat, majd a kész tésztába.
- Forró zsiradékban egyenletesen megsütjük.
-
Befejezés, tálalás.
RAMA Culinesse Profiban megpároljuk a zöldborsót, ízesítjük KNORR Vajas Aroma Mixel.
RAMA Combi Profival sült burgonyával, vajas zöldborsóval és öntetekkel tálaljuk.