Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

  • Fogas* 500.0 g
  • tojás (extra osztályú) 3.0 darab
  • búzaliszt 200.0 g
  • kukoricapehely, classic** 100.0 g

Leves elkészítése


Különleges levesbetéttel egy bundában sült hallal dobhatunk fel egy tradicionális levest, De kínálhatunk mellé különféle ropogóst vagy húsgolyót is.

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    • A fogas filét sózzuk borsozzuk.
    • Szokásos módon lisztbe, felvert tojásba forgatjuk, majd utána durvára tört natúr kukoricapehelybe forgatjuk.
    • Bő forró zsiradékban megsütjük.
  2. Leves elkészítése

    • Finomra vágott vöröshagymát felhevített olajban megpirítjuk.
    • Rátesszük a kockára vágott vegyes zöldséget és az előző este beáztatott fehér babot.
    • Sózzuk borsozzuk és felengedjük vízzel, majd készre főzzük.
    • Dúsítjuk tejszínnel, kukoricakeményítővel besűrítjük, kiforraljuk, és finomra vágott zellerlevéllel megszórjuk.
    • Csészébe szedjük és mellé tesszük a kisült kukoricás halrudat.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü