Menu

Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Leves elkészítése

  • bab, száraz** 300.0 g
  • sárgarépa 100.0 g
  • fehérrépa* 111.1 g
  • zellerlevél** 50.0 g
  • vöröshagyma 111.1 g
  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
  • főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.15 l

Különleges levesbetéttel egy bundában sült hallal dobhatunk fel egy tradicionális levest, De kínálhatunk mellé különféle ropogóst vagy húsgolyót is.

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    • A fogas filét befűszerezzük KNORR Prémium Halfűszerrel.
    • Szokásos módon lisztbe, felvert tojásba forgatjuk, majd utána durvára tört natúr kukoricapehelybe forgatjuk.
    • Bő forró zsiradékban megsütjük.
  2. Leves elkészítése

    • Finomra vágott vöröshagymát felhevített RAMA Culinesse Profin megpirítjuk.
    • Rátesszük a kockára vágott vegyes zöldséget és az előző este beáztatott fehérbebot.
    • Sózzuk borsozzuk és felengedjük vízzel, majd készre főzzük.
    • Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel kiforraljuk és finomra vágottzellerlevéllel megszórjuk.
    • Csészébe szedjük és mellé tesszük a kisült kukoricás halrudat.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü