Hozzávalók
Fehérbab leves, kukoricapelyhes fogassal.
−
+
€209.99
Hal előkészítése és elkészítése.
Fogas*
/g
500.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
3.0 darab
0%
búzaliszt
/g
200.0 g
0%
kukoricapehely, classic**
/kg
100.0 g
0%
Leves elkészítése
bab, száraz**
/g
300.0 g
0%
sárgarépa
/kg
100.0 g
0%
fehérrépa*
/g
111.1 g
0%
zellerlevél**
/g
50.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
111.1 g
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
Fogas* 500.0 g
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
búzaliszt 200.0 g
-
kukoricapehely, classic** 100.0 g
Leves elkészítése
-
bab, száraz** 300.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
fehérrépa* 111.1 g
-
zellerlevél** 50.0 g
-
vöröshagyma 111.1 g