Fehérbab leves, kukoricapelyhes fogassal.
Különleges levesbetéttel egy bundában sült hallal dobhatunk fel egy tradicionális levest, De kínálhatunk mellé különféle ropogóst vagy húsgolyót is.

Hozzávalók
Hal előkészítése és elkészítése.
-
Fogas* 500 g
-
kukoricapehely, classic** 100 g
Leves elkészítése
-
bab, száraz** 300 g
-
sárgarépa** 100 g
-
fehérrépa* 111.1 g
-
zellerlevél** 50 g
-
vöröshagyma 111.1 g
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.05 l
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.15 l
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
- A fogas filét befűszerezzük KNORR Prémium Halfűszerrel.
- Szokásos módon lisztbe, felvert tojásba forgatjuk, majd utána durvára tört natúr kukoricapehelybe forgatjuk.
- Bő forró zsiradékban megsütjük.
-
Leves elkészítése
- Finomra vágott vöröshagymát felhevített RAMA Culinesse Profin megpirítjuk.
- Rátesszük a kockára vágott vegyes zöldséget és az előző este beáztatott fehérbebot.
- Sózzuk borsozzuk és felengedjük vízzel, majd készre főzzük.
- Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel kiforraljuk és finomra vágottzellerlevéllel megszórjuk.
- Csészébe szedjük és mellé tesszük a kisült kukoricás halrudat.