1. Hal előkészítése és elkészítése.

    • A fogas filét befűszerezzük KNORR Prémium Halfűszerrel.
    • Szokásos módon lisztbe, felvert tojásba forgatjuk, majd utána durvára tört natúr kukoricapehelybe forgatjuk.
    • Bő forró zsiradékban megsütjük.
  2. Leves elkészítése

    • Finomra vágott vöröshagymát felhevített RAMA Culinesse Profin megpirítjuk.
    • Rátesszük a kockára vágott vegyes zöldséget és az előző este beáztatott fehérbebot.
    • Sózzuk borsozzuk és felengedjük vízzel, majd készre főzzük.
    • Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel kiforraljuk és finomra vágottzellerlevéllel megszórjuk.
    • Csészébe szedjük és mellé tesszük a kisült kukoricás halrudat.
+