Fehérbab leves, kukoricapelyhes fogassal. | Unilever Food Solutions
+

Hal előkészítése és elkészítése.

Leves elkészítése

  • bab, száraz** 300 g
  • sárgarépa** 100 g
  • fehérrépa* 111.1 g
  • zellerlevél** 50 g
  • vöröshagyma 111.1 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.05 l
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.15 l
  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    • A fogas filét befűszerezzük KNORR Prémium Halfűszerrel.
    • Szokásos módon lisztbe, felvert tojásba forgatjuk, majd utána durvára tört natúr kukoricapehelybe forgatjuk.
    • Bő forró zsiradékban megsütjük.
  2. Leves elkészítése

    • Finomra vágott vöröshagymát felhevített RAMA Culinesse Profin megpirítjuk.
    • Rátesszük a kockára vágott vegyes zöldséget és az előző este beáztatott fehérbebot.
    • Sózzuk borsozzuk és felengedjük vízzel, majd készre főzzük.
    • Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel kiforraljuk és finomra vágottzellerlevéllel megszórjuk.
    • Csészébe szedjük és mellé tesszük a kisült kukoricás halrudat.