1. Leves elkészítése.

    A fácánmelleket vékony lapokká nyitjuk. Megkenjük a Pesto-val, majd a két hosszanti végét behajtva, rolád formájúra feltekerjük. Sonka kötözéssel megformázzuk. (később, majd a levesben főzzük meg) A csontokat sütőbe tesszük, és kissé megpiritjuk. A sütőből kivéve, leforrázzuk 0,4 L Sherry-vel. A zöldségeket és a fácán többi húsát összedaráljuk. Hozzáadjuk az ízesítőket, a paradicsompürét és a félkemény habbá vert tojásfehérjét. Hidegvízzel felengedjük, majd forrásig kevergetjük. Hozzáadjuk a csontokat és 1,5 órán keresztül, gyöngyözve főzzük,ízesítjük a Folyékony Füstölt ízzel. Szűrőruhán keresztül leszűrjük

  2. Tálalás.

    A fácánmell roládokat felszeleteljük és a bébi-gyökérzöldségekkel együtt, a tányérba halmozzuk. Felöntjük a levessel, majd szarvasgomba olajat és Sherry-t csepegtetünk bele.