Epres mille-feuille
Egy klasszikus francia desszert ahogy én szeretem és ahogy készítem.

Hozzávalók
Epres mille-feuille
−
+
€0.0
A tészta.
Leveles tészta*
/g
500.0 g
0%
A krém és a dekoráció.
eper*
/g
555.6 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.2 l
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.4 l
0%
/
A tészta.
-
Leveles tészta* 500.0 g
A krém és a dekoráció.
-
eper* 555.6 g
-
tej 1,5 %** 0.2 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.4 l
Elkészítés
-
A tészta.
- A kész vajas tésztát sütőpapírra tesszük, tetszőleges darabokra formázzuk és rátesszük egy sütőlapra.
- Tetejére teszünk egy másik sütőpapírt, majd egy újabb tepsit, hogy ne emelkedjen meg a tészta sülés közben.
- 175C°-on 15 percig sütjük majd kihűtjük.
-
A krém és a dekoráció.
- A CARTE d'OR Tiramisu alapot keverjük el a RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel és a tejjel.
- Habverő géppel habosítsuk ki.
- A kihűlt tésztalapokat spricceljük fel a krémmel, rétegezzük és dekoráljuk eperrel.