Enyhén füstöl harcsa filé,kakukkfüves chalotte hagymával és paprika krémmel
Hideg füstölt harcsa forgács, ami fantasztikus illatú és ízű. A vörös curry és a balzsamecet krém harmónikus egyenúlyt képeznek a tányéron. Bennó László

Hozzávalók
Hal előkészítése és elkészítése.
-
harcsa* 1000 g
-
citrom** 150 g
Lekvár, paprikakrém készítés.
-
mogyoróhagyma 555.6 g
-
méz** 100 g
-
vaj* 200 g
-
kaliforniai paprika, szines** 200 g
-
bor, fehér, száraz* 0.2 l
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
Az előkészített harcsa filéket (almás fűrészporral) füstölő segítségével elkészítjük. -
Lekvár, paprikakrém készítés.
Chalotte hagymából, (balzsamecet, kakukkfű, méz) hozzáadásával, markáns ízű hagyma lekvárt főzünk. A piros színűpaprikát megsütjük, majd thermomixer-be tesszük és hozzáadjuk a KNORR Thai vörös curry pasztát,illetve vajat.