Enyhén füstöl harcsa filé,kakukkfüves chalotte hagymával és paprika krémmel
Hideg füstölt harcsa forgács, ami fantasztikus illatú és ízű. A vörös curry és a balzsamecet krém harmónikus egyenúlyt képeznek a tányéron. Bennó László

Hozzávalók
Enyhén füstöl harcsa filé,kakukkfüves chalotte hagymával és paprika krémmel
−
+
€0.0
Hal előkészítése és elkészítése.
harcsa*
/g
1000.0 g
0%
citrom**
/g
150.0 g
0%
Lekvár, paprikakrém készítés.
mogyoróhagyma
/g
555.6 g
0%
méz**
/g
100.0 g
0%
vaj*
/g
200.0 g
0%
kaliforniai paprika, szines**
/g
200.0 g
0%
KNORR Thai Vörös Curry Paszta 0,85 kg
/g
60.0 g
0%
bor, fehér, száraz*
/l
0.2 l
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
harcsa* 1000.0 g
-
citrom** 150.0 g
Lekvár, paprikakrém készítés.
-
mogyoróhagyma 555.6 g
-
méz** 100.0 g
-
vaj* 200.0 g
-
kaliforniai paprika, szines** 200.0 g
-
KNORR Thai Vörös Curry Paszta 0,85 kg 60.0 g
-
bor, fehér, száraz* 0.2 l
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
Az előkészített harcsa filéket (almás fűrészporral) füstölő segítségével elkészítjük. -
Lekvár, paprikakrém készítés.
Chalotte hagymából, (balzsamecet, kakukkfű, méz) hozzáadásával, markáns ízű hagyma lekvárt főzünk.
A piros színűpaprikát megsütjük, majd thermomixer-be tesszük és hozzáadjuk a KNORR Thai vörös curry pasztát,illetve vajat.