Hozzávalók
Currys kukoricakrémleves chipssel
-
csemegekukorica, fagyasztott** 1000.0 g
-
kukorica chips** 100.0 g
-
rizstej 100.0 ml
-
napraforgóolaj** 20.0 ml
-
tejszínpótló 15% (növényi alapú)** 20.0 ml
-
fokhagyma, hámozott** 9.0 g
-
kristálycukor** 8.0 g
-
curry** 1.0 g
-
só, jódozott 1.0 g
Elkészítés
-
Currys kukoricakrémleves chipssel
A mirelit csemege kukoricát a felhevített olajonátfuttatjuk, majd a Knorr Zöldségleves alapból készített ízes főzőlével felengedjük a levesünket.Hozzádunk egy kevés sót és puhára főzzük. Ha megfőtt a kukorica, akkor szitán áttörjük, botmixerrel egyneműsítjük. űHozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a curryt, majd visszahelyezzük a tűzhelyre, felöntjük rizstejjel és összeforraljuk.AMaizena kukorica keményítő valamint a növényi tejszín keverékével besűrítjük, ha szükséges kevés sóval, cukorral utóízesítjük, hogy enyhén édeskés és pikáns legyen az íze. Natúr kukorica chipssel tálaljuk.