Hozzávalók
ELKÉSZÍTÉS
-
cukkini** 0.36 kg
-
füstölt sonka** 0.15 kg
-
póréhagyma** 0.08 kg
-
víz 0.9 l
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
-
só 8.0 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Elkészítés
-
ELKÉSZÍTÉS
- Felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a vékony csíkokra vágott póréhagymát, cukkinit majd végül a szintén csíkokra vágott sonkát.
- Felöntjük vízben elkevert KNORR Collezione Italiana Sauce Carbonara (Sonkás tésztaszósz alap)- alappal.
- Felforraljuk és legvégül hozzáadjuk a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet és a vágott petrezselyemzöldet.
- A KNORR Collezione Italiana PENNE tésztát külön kifőzzük.
-
Tálalás és tipp
- A kifőzött tésztát forgassuk össze a tésztával.
- Fűszerezéshez használhatjuk a KNORR Primerba fűszereket melyek növényi olajban elrakva őrzik frissességüket.