Cukkínis-füstölt sonkás penne carbonara mártással (7-10 éves korcsoport)
Az olasz tésztákból rengeteg féle variációt lehet készíteni különböző mártásokkal. Erre kínál egy verziót a következő étel. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Cukkínis-füstölt sonkás penne carbonara mártással (7-10 éves korcsoport)
−
+
€977.72
ELKÉSZÍTÉS
cukkini**
/kg
0.36 kg
0%
füstölt sonka**
/kg
0.15 kg
0%
póréhagyma**
/kg
0.08 kg
0%
víz
/l
0.9 l
0%
petrezselyemzöld
/kg
0.02 kg
0%
só
/g
8.0 g
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
KNORR Sauce Carbonara (Tejszínes-szalonnás tésztaszósz alap) 1kg
/kg
0.18 kg
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
/
ELKÉSZÍTÉS
-
cukkini** 0.36 kg
-
füstölt sonka** 0.15 kg
-
póréhagyma** 0.08 kg
-
víz 0.9 l
-
petrezselyemzöld 0.02 kg
-
só 8.0 g
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Elkészítés
-
ELKÉSZÍTÉS
- Felhevített RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a vékony csíkokra vágott póréhagymát, cukkinit majd végül a szintén csíkokra vágott sonkát.
- Felöntjük vízben elkevert KNORR Collezione Italiana Sauce Carbonara (Sonkás tésztaszósz alap)- alappal.
- Felforraljuk és legvégül hozzáadjuk a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet és a vágott petrezselyemzöldet.
- A KNORR Collezione Italiana PENNE tésztát külön kifőzzük.
-
Tálalás és tipp
- A kifőzött tésztát forgassuk össze a tésztával.
- Fűszerezéshez használhatjuk a KNORR Primerba fűszereket melyek növényi olajban elrakva őrzik frissességüket.