Csőben sült karfiol, snidlinges burgonyakrémmel
Egy igazi klasszikus étel hús nélkül.

Hozzávalók
Csőben sült karfiol, snidlinges burgonyakrémmel
−
+
€0.0
Step 1
karfiol**
/g
1500.0 g
0%
Step 2
snidling**
/g
50.0 g
0%
Step 3
sajt, Trappista**
/g
250.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
1.0 darab
0%
Tejföl 20%*
/g
300.0 g
0%
/
Step 1
-
karfiol** 1500.0 g
Step 2
-
snidling** 50.0 g
Step 3
-
sajt, Trappista** 250.0 g
-
tojás (extra osztályú) 1.0 darab
-
Tejföl 20%* 300.0 g
Elkészítés
-
Step 1
Az előkészített, tisztított karfiolt sós vízben megfőzzök, lecsepegtetjük.
-
Step 2
Az előírás szerint 1,5-L vízzel elkészítjük a burgonyakrémet, amiben apróra vágott snidlinget teszünk. Dúsíthatjuk vajjal vagy margarinnal. -
Step 3
A főtt karfiol rózsákat bevonjuk KNORR Garde d'Or folyékony sajt mártással amibe reszelt sajtot és tojás sárgáját keverünk.
Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és sütőben készre sütjük.
Pirított pankómorzsával és tejfölhabbal tálaljuk.