Menu

Hozzávalók

+

Step 1

  • karfiol** 1500.0 g

Step 2

Step 3


Egy igazi klasszikus étel hús nélkül.

...

Elkészítés

  1. Step 1

    Az előkészített, tisztított  karfiolt sós vízben megfőzzök, lecsepegtetjük.

  2. Step 2

    Az előírás szerint 1,5-L vízzel elkészítjük a burgonyakrémet, amiben apróra vágott snidlinget teszünk. Dúsíthatjuk vajjal vagy margarinnal.
  3. Step 3

    A főtt karfiol rózsákat bevonjuk KNORR Garde d'Or folyékony sajt mártással amibe reszelt sajtot és tojás sárgáját keverünk.
    Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal és sütőben készre sütjük.
    Pirított pankómorzsával és tejfölhabbal tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü