+

A curry elkészítése.

Tálalás.

  • szőlő* 125 g
  • padlizsán** 105.3 g
  • kristálycukor** 35 g
  1. A curry elkészítése.

    Egy wokban forrósítsunk olajat, tegyük bele a curry pasztát és folyamatos keverés mellett 2 percig pirítsuk, hogy kioldódjanak az aromák. Adjuk hozzá a KNORR Kókusztejpor és a langyos víz keverékét. Adjuk hozzá a csirkét, és főzzük félkészre. Ezután adjuk hozzá a koktélparadicsomot, a vágott ananászt és a kaffír lime leveleket. Így együtt forraljuk készre.
  2. Tálalás.

    Ízesítsük cukorral (pl. barnacukorral) és halszósszal. Adjuk hozzá a szőlőszemeket, a thai padlizsánt. Dekoráljuk korianderrel és vágott chilivel. Tálaljuk jázmin rizzsel.
+