Hozzávalók
A curry elkészítése.
-
Mogyoró olaj 0.1 l
-
víz 1.3 l
-
csirkecomb** 1866.7 g
-
Kókusztejpor** 200.0 g
-
koktélparadicsom* 408.2 g
-
Thai Vörös Curry Paszta 100.0 kg
-
ananász konzerv 200.0 g
Tálalás.
-
szőlő* 125.0 g
-
padlizsán** 105.3 g
-
kristálycukor** 35.0 g
Elkészítés
-
A curry elkészítése.
Egy wokban forrósítsunk olajat, tegyük bele a curry pasztát és folyamatos keverés mellett 2 percig pirítsuk, hogy kioldódjanak az aromák. Adjuk hozzá a kókusztejpor és a langyos víz keverékét. Adjuk hozzá a csirkét, és főzzük félkészre. Ezután adjuk hozzá a koktélparadicsomot, a vágott ananászt és a kaffír lime leveleket. Így együtt forraljuk készre. A végén ízesítsük Folyékony Füst ízesítővel. -
Tálalás.
Ízesítsük cukorral (pl. barnacukorral) és halszósszal. Adjuk hozzá a szőlőszemeket, a thai padlizsánt. Dekoráljuk korianderrel és vágott chilivel. Tálaljuk jázmin rizzsel.