Csirkés sárga curry
Az igazi és utánozhatatlan Curry. Csirkéből, mangóval, kókusztejjel igazán ínycsiklandó fogás. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Csirkés sárga curry
−
+
€199.98
A paszta elkészítése:
-
Sárga Curry Paszta 20.0 g
-
vöröshagyma 222.2 g
Elkészítés, tálalás
-
Mogyoró olaj 0.1 l
-
kristálycukor** 50.0 g
-
csirkemell** 1444.4 g
-
Mango 400.0 g
-
víz 1.2 l
-
Kókusztejpor** 220.0 g
-
burgonya, édes 625.0 g
Elkészítés
-
A paszta elkészítése:
Egyneműsítsük a vöröshagymát és a Sárga Curry Pasztát. -
Elkészítés, tálalás
Tegyük a pasztát egy edénybe és némi olaj hozzáadásával finoman pirítsuk meg, hogy kioldódjanak az aromák. Adjuk hozzá a csirkemellet, és pirítsuk együtt. Adjuk hozzá a kókusztejpor és a víz keverékét, illetve a cukrot és keverjük el jól. Lassú tűzön főzzük készre. A végén adjuk hozzá a szeletelt mangót. Köretként formázott, bő zsiradékban sült édes- és lilaburgonyával tálaljuk.