+

A paszta elkészítése:

Elkészítés, tálalás

  • Mogyoró olaj 0.1 l
  • kristálycukor** 50.0 g
  • csirkemell** 1444.4 g
  • Mango 400.0 g
  • víz** 1.2 l
  • KNORR Kókusztejpor** 220.0 g
  • burgonya, édes* 625.0 g
  1. A paszta elkészítése:

    Egyneműsítsük a vöröshagymát, a KNORR Primerba Garnélás Fűszerkeveréket és a KNORR Thai Sárga Curry Pasztát.
  2. Elkészítés, tálalás

    Tegyük a pasztát egy edénybe és némi olaj hozzáadásával finoman pirítsuk meg, hogy kioldódjanak az aromák. Adjuk hozzá a csirkemellet, és pirítsuk együtt. Adjuk hozzá a KNORR Kókusztejpor és a víz keverékét, illetve a cukrot és keverjük el jól. Lassú tűzön főzzük készre. A végén adjuk hozzá a szeletelt mangót. Köretként formázott, bő zsiradékban sült édes- és lilaburgonyával tálaljuk.