Menu

Hozzávalók

+

A paszta elkészítése:

  • Sárga Curry Paszta 20.0 g
  • vöröshagyma 222.2 g

Elkészítés, tálalás

  • Mogyoró olaj 0.1 l
  • kristálycukor** 50.0 g
  • csirkemell** 1444.4 g
  • Mango 400.0 g
  • víz 1.2 l
  • Kókusztejpor** 220.0 g
  • burgonya, édes 625.0 g

Az igazi és utánozhatatlan Curry. Csirkéből, mangóval, kókusztejjel igazán ínycsiklandó fogás. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. A paszta elkészítése:

    Egyneműsítsük a vöröshagymát és a Sárga Curry Pasztát.
  2. Elkészítés, tálalás

    Tegyük a pasztát egy edénybe és némi olaj hozzáadásával finoman pirítsuk meg, hogy kioldódjanak az aromák. Adjuk hozzá a csirkemellet, és pirítsuk együtt. Adjuk hozzá a kókusztejpor és a víz keverékét, illetve a cukrot és keverjük el jól. Lassú tűzön főzzük készre. A végén adjuk hozzá a szeletelt mangót. Köretként formázott, bő zsiradékban sült édes- és lilaburgonyával tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü