Csirkés sárga curry
Az igazi és utánozhatatlan Curry. Csirkéből, mangóval, kókusztejjel igazán ínycsiklandó fogás. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
A paszta elkészítése:
-
vöröshagyma 222.2 g
-
KNORR Primerba Garnélás fűszerkeverék növényi olajban* 50 g
Elkészítés, tálalás
-
Mogyoró olaj 0.1 l
-
kristálycukor** 50 g
-
csirkemell** 1444.4 g
-
Mango 400 g
-
víz** 1.2 l
-
KNORR Kókusztejpor** 220 g
-
burgonya, édes* 625 g
Elkészítés
-
A paszta elkészítése:
Egyneműsítsük a vöröshagymát, a KNORR Primerba Garnélás Fűszerkeveréket és a KNORR Thai Sárga Curry Pasztát. -
Elkészítés, tálalás
Tegyük a pasztát egy edénybe és némi olaj hozzáadásával finoman pirítsuk meg, hogy kioldódjanak az aromák. Adjuk hozzá a csirkemellet, és pirítsuk együtt. Adjuk hozzá a KNORR Kókusztejpor és a víz keverékét, illetve a cukrot és keverjük el jól. Lassú tűzön főzzük készre. A végén adjuk hozzá a szeletelt mangót. Köretként formázott, bő zsiradékban sült édes- és lilaburgonyával tálaljuk.