Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.01 kg

A húsos levesek mindig népszerűek és nemcsak a gyerekek körében. A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelés séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felforrósított RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a vékony csíkokra vágott csirkehúst.
    • Ezután hozzáadjuk a szintén vékony csíkokra vágott zöldségeket.
    • Rövid együtt pirítás után felengedjük a szükséges mennyíségű vízzel.
    • Ízesítjüksószegény KNORR Tyúkhúsleves alappal, sóvalés készre főzzük a levest.
  2. Tálalás és tipp

    • A főzés közben elpárolgott vizet mindig pótolni kell!
    • Tálaláskor szórjuk meg a levest frissen vágott zöldpetrezselyemmel.
    • A levest elkészíthetjük sót tartalmazó KNORR Tyúkhúsleves alappal is, de akkor só hozzáadása nem szükséges.
    • Az így elkészített ételünket RAMA Cremefine Profival dúsítva kiváló ragulevest készíthetünk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü