Csirke Yakitori
Yakitorit készíthetünk más húsfélével, vagy akár szárnyas májjal is. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Csirke Yakitori
−
+
€0.0
Hús előkészítése, elkészítése.
csirkecomb**
/g
1600.0 g
0%
újhagyma**
/g
235.3 g
0%
paprika**
/g
200.0 g
0%
Héjas zöldborsó**
/g
400.0 g
0%
lilahagyma**
/g
100.0 g
0%
/
Hús előkészítése, elkészítése.
-
csirkecomb** 1600.0 g
-
újhagyma** 235.3 g
-
paprika** 200.0 g
-
Héjas zöldborsó** 400.0 g
-
lilahagyma** 100.0 g
Elkészítés
-
Hús előkészítése, elkészítése.
A bambusz pálcikákat áztassuk be vízbe fél órára.
Pácoljuk be a darabolt csirkecombot fél órára a Teriyaki szószba.
Majd hűzzuk fel a pálcákra váltaközva a különböző zöldekkel és rostlapon óvatosan süssük készre.
Készíthetjük Combi sütőben is, 175 °C-on 35 perc alatt süthetjük készre.