Hozzávalók
Leves elkészítése.
-
csicsóka** 500.0 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l
-
vaj* 100.0 g
-
mogyoróhagyma* 55.6 g
Kaviáros piskóta elkészítése.
-
tojás (extra osztályú) 3.0 darab
-
kristálycukor** 40.0 g
-
búzaliszt (főző, rétes) 60.0 g
Kaviáros sajtkrém.
-
sajtkrém* 300.0 g
-
Keta kaviár* 50.0 g
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 1666.7 g
Elkészítés
-
Leves elkészítése.
Vajon a hagymát megfuttatjuk úgy hogyne kapjon színt,felöntjük 0,5 L zöldség alaplével,tejjel, Cremefine Profival és acsicsókát puhára főzzük. Ízesítjük, majd a thermomixerben egyneműsítjük. -
Kaviáros piskóta elkészítése.
Tojásokat elválaszjuk fehérjét habbá verjük cukor egy részével.Sárgáját a maradék cukorral kihabosítjuk.Lisztet és aszénport összeszitáljuk.Piskótát összeállítjuk majd papírozott 1/1GN tepsire vékonyan felkenjük 170°C-on 7-12percig sütjük.Melegen konyharuha segítségével feltekerjük amíg a tölteléket elkészítjük. -
Kaviáros sajtkrém.
Tápióka gyönygyöket sós vizben főzzük amíg átlátszó nem lesz leszűrjük és a citrusos összetevővel lekeverjük.Rákfarkokat olivaolajon hírtelen pirosra sütjük.