Csicsóka krémleves kaviárok | Unilever Food Solutions
+

Leves elkészítése.

  • csicsóka** 500 g
  • tej 1,5 %** 0.5 l
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.5 l
  • vaj* 100 g
  • mogyoróhagyma* 55.6 g

Kaviáros piskóta elkészítése.

  • tojás (extra osztályú) 3 darab
  • kristálycukor** 40 g
  • búzaliszt (főző, rétes)** 60 g

Kaviáros sajtkrém.

  1. Leves elkészítése.

    Vajon a hagymát megfuttatjuk úgy hogyne kapjon színt,felöntjük 0,5 L zöldség alaplével,tejjel, Cremefine Profival és acsicsókát puhára főzzük. Ízesítjük, majd a thermomixerben egyneműsítjük.
  2. Kaviáros piskóta elkészítése.

    Tojásokat elválaszjuk fehérjét habbá verjük cukor egy részével. Sárgáját a maradék cukorral kihabosítjuk. Lisztet és aszénport összeszitáljuk. Piskótát összeállítjuk majd papírozott 1/1GN tepsire vékonyan felkenjük 170°C-on 7-12percig sütjük. Melegen konyharuha segítségével feltekerjük amíg a tölteléket elkészítjük.
  3. Kaviáros sajtkrém.

    Tápióka gyönygyöket sós vizben főzzük amíg átlátszó nem lesz leszűrjük és a citrusos összetevővel lekeverjük. Rákfarkokat olivaolajon hírtelen pirosra sütjük.