Hozzávalók
Csicseriborsó krémleves elkészítése
-
csicseriborsó** 500.0 g
-
fokhagyma* 21.1 g
-
vöröshagyma 222.2 g
-
babérlevél** 2.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.3 l
Elkészítés
-
Csicseriborsó krémleves elkészítése
- A csicseriborsót előző nap áztassuk be, majd annyi vízben ami ellepi főzzük puhára.
- A főzővizet ízesítsük KNORR Prémium Folyékony Szárnyasalappal, zúzott fokhagymával, babérlevéllel és sóval.
- Puhulásig főzzük majd thermomixerrel pürésítsük le.
- KNORR MAIZENA Kukoricakeményítőt keverjük elkevés vízzel éssűrítsük be a levest.
- RAMA Cremefine Profi Hab Készítménnyel dúsítsuk a levest és forraljuk ki.
-
Levesbetét készítése.
- Az apró kockára vágott lazacot keverjük össze a szálas párolt parajjal és formázzunk belőle gombócokat.
- Merjük rá a forró levest, és dekoráljuk csicseriborsó szemekkel.