Hozzávalók

+

Csicseriborsó krémleves elkészítése


Egy egyszerű alapanyagból, izgalmas krémlevest készíthetünk. Pácolt lazacból készített betéttel gazdagítsuk levesünket.

...

Elkészítés

  1. Csicseriborsó krémleves elkészítése

    • A csicseriborsót előző nap áztassuk be, majd annyi vízben ami ellepi főzzük puhára.
    • A főzővizet ízesítsük KNORR Prémium Folyékony Szárnyasalappal, zúzott fokhagymával, babérlevéllel és sóval.
    • Puhulásig főzzük majd thermomixerrel pürésítsük le.
    • KNORR MAIZENA Kukoricakeményítőt keverjük elkevés vízzel éssűrítsük be a levest.
    • RAMA Cremefine Profi Hab Készítménnyel dúsítsuk a levest és forraljuk ki.
  2. Levesbetét készítése.

    • Az apró kockára vágott lazacot keverjük össze a szálas párolt parajjal és formázzunk belőle gombócokat.
    • Merjük rá a forró levest, és dekoráljuk csicseriborsó szemekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü