Menu

Hozzávalók

+

Tészta elkészítése.

  • Zabkeksz 200.0 g
  • vaj* 120.0 g

Krém készítés és összeállítás.


Sajttortát mindenki készített már. Ez egy klasszikus, sült torta a citrusok zamatával és illatával kiegészítve.

...

Elkészítés

  1. Tészta elkészítése.

    A zabkekszetösszetörjük és a vajjal összekeverjük.
    Tortaformába tesszük és 160°C-on 15 percet sütjük.
  2. Krém készítés és összeállítás.

    A krém összetevőit habverővel összekeverjük, ízesítjük a Folyékony Citrussal és ráöntjük a kész kekszlapra.
    120°C-on másfél óra alatt készre sütjük.
    Szeleteljük és bogyós gyümölcsökkel, kekszmorzsával dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü