Hozzávalók
Tészta elkészítése.
-
Zabkeksz 200.0 g
-
vaj* 120.0 g
Krém készítés és összeállítás.
-
sajtkrém* 830.0 g
-
búzaliszt (főző, rétes) 30.0 g
-
tojás (extra osztályú) 4.0 darab
-
Tejföl 20%* 100.0 g
-
vaníliás cukor** 20.0 g
-
kristálycukor** 160.0 g
Elkészítés
-
Tészta elkészítése.
A zabkekszetösszetörjük és a vajjal összekeverjük. Tortaformába tesszük és 160°C-on 15 percet sütjük. -
Krém készítés és összeállítás.
A krém összetevőit habverővel összekeverjük, ízesítjük a Folyékony Citrussal és ráöntjük a kész kekszlapra.120°C-on másfél óra alatt készre sütjük.Szeleteljük és bogyós gyümölcsökkel, kekszmorzsával dekorálva tálaljuk.