Hozzávalók
Remoulade mártás elkészítése.
-
ecetes uborka, egész* 100.0 g
-
újhagyma** 58.8 g
-
lilahagyma** 50.0 g
-
petrezselyemzöld 33.3 g
Lazac pogácsa elkészítése.
-
lazacfilé* 1400.0 g
-
citrom** 200.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Tálalás.
-
zsemle ( 1db = 54g )* 10.0 darab
-
jégsaláta** 250.0 g
-
paradicsom** 210.5 g
Elkészítés
-
Remoulade mártás elkészítése.
Az apróra vágott zöldségeket keverjük össze a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal és tegyük félre felhasználásig. -
Lazac pogácsa elkészítése.
Az apróra vágott lazacot fűszerezzük be a KNORR Prémium Halfűszerrel és a KNORR Bazsalikomos Primerbával, reszelt citromhéjjal.Ha szükséges egy kevés pankó morzsával fogassuk meg.Adagoljuk ki és RAMA Culinesse profin süssük meg.Ha elkészült a citromok levével spricceljük meg. -
Tálalás.
A félbe vágott bucikat pirítsuk meg, tegyük rá a vágott jégsalátát.Kanalazzuk rá a kész mártást és tegyük rá a megsült halpogácsákat.Paradicsomszeletekkel dekoráljuk és tálaljuk zsírpapírba csomagolva.