Citrusos lazacburger
Egy ékes bizonyíték arra hogy nem csak a klasszikus hamburger lehet jó és finom.

Hozzávalók
Citrusos lazacburger
−
+
€961.0
Remoulade mártás elkészítése.
ecetes uborka, egész*
/g
100.0 g
0%
újhagyma**
/g
58.8 g
0%
lilahagyma**
/g
50.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
33.3 g
0%
Lazac pogácsa elkészítése.
lazacfilé*
/g
1400.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
50.0 g
0%
citrom**
/g
200.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
Tálalás.
zsemle ( 1db = 54g )*
/darab
10.0 darab
0%
jégsaláta**
/g
250.0 g
0%
paradicsom**
/g
210.5 g
0%
/
Remoulade mártás elkészítése.
-
ecetes uborka, egész* 100.0 g
-
újhagyma** 58.8 g
-
lilahagyma** 50.0 g
-
petrezselyemzöld 33.3 g
Lazac pogácsa elkészítése.
-
lazacfilé* 1400.0 g
-
citrom** 200.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Tálalás.
-
zsemle ( 1db = 54g )* 10.0 darab
-
jégsaláta** 250.0 g
-
paradicsom** 210.5 g
Elkészítés
-
Remoulade mártás elkészítése.
Az apróra vágott zöldségeket keverjük össze a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal és tegyük félre felhasználásig. -
Lazac pogácsa elkészítése.
Az apróra vágott lazacot fűszerezzük be a KNORR Prémium Halfűszerrel és a KNORR Bazsalikomos Primerbával, reszelt citromhéjjal.
Ha szükséges egy kevés pankó morzsával fogassuk meg.
Adagoljuk ki és RAMA Culinesse profin süssük meg.
Ha elkészült a citromok levével spricceljük meg. -
Tálalás.
A félbe vágott bucikat pirítsuk meg, tegyük rá a vágott jégsalátát.
Kanalazzuk rá a kész mártást és tegyük rá a megsült halpogácsákat.
Paradicsomszeletekkel dekoráljuk és tálaljuk zsírpapírba csomagolva.