Citrusos lazacburger
Egy ékes bizonyíték arra hogy nem csak a klasszikus hamburger lehet jó és finom.

Hozzávalók
Remoulade mártás elkészítése.
-
ecetes uborka, egész* 100 g
-
újhagyma** 58.8 g
-
lilahagyma** 50 g
-
petrezselyemzöld** 33.3 g
Lazac pogácsa elkészítése.
-
lazacfilé* 1400 g
-
citrom** 200 g
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.05 l
Tálalás.
-
zsemle ( 1db = 54g )* 10 darab
-
jégsaláta** 250 g
-
paradicsom** 210.5 g
Elkészítés
-
Remoulade mártás elkészítése.
Az apróra vágott zöldségeket keverjük össze a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal és tegyük félre felhasználásig. -
Lazac pogácsa elkészítése.
Az apróra vágott lazacot fűszerezzük be a KNORR Prémium Halfűszerrel és a KNORR Bazsalikomos Primerbával, reszelt citromhéjjal. Ha szükséges egy kevés pankó morzsával fogassuk meg. Adagoljuk ki és RAMA Culinesse profin süssük meg. Ha elkészült a citromok levével spricceljük meg. -
Tálalás.
A félbe vágott bucikat pirítsuk meg, tegyük rá a vágott jégsalátát. Kanalazzuk rá a kész mártást és tegyük rá a megsült halpogácsákat. Paradicsomszeletekkel dekoráljuk és tálaljuk zsírpapírba csomagolva.