+

Remoulade mártás elkészítése.

Lazac pogácsa elkészítése.

Tálalás.

  • zsemle ( 1db = 54g )* 10.0 darab
  • jégsaláta** 250.0 g
  • paradicsom** 210.5 g
  1. Remoulade mártás elkészítése.

    Az apróra vágott zöldségeket keverjük össze a HELLMANN'S Fokhagymás szósszal és tegyük félre felhasználásig.
  2. Lazac pogácsa elkészítése.

    Az apróra vágott lazacot fűszerezzük be a KNORR Prémium Halfűszerrel és a KNORR Bazsalikomos Primerbával, reszelt citromhéjjal.Ha szükséges egy kevés pankó morzsával fogassuk meg.Adagoljuk ki és RAMA Culinesse profin süssük meg.Ha elkészült a citromok levével spricceljük meg.
  3. Tálalás.

    A félbe vágott bucikat pirítsuk meg, tegyük rá a vágott jégsalátát.Kanalazzuk rá a kész mártást és tegyük rá a megsült halpogácsákat.Paradicsomszeletekkel dekoráljuk és tálaljuk zsírpapírba csomagolva.