Citrusos cékla fafülgombával
Kísérletezzen ezzel a színes recepttel, és kínáljon vendégeinek egészséges és élénkítő salátát.A cékla és a fekete gomba diffúz ízét és étvágygerjesztő textúráját a citrusfélék és a fokhagyma fokozza, így egy kellemes előétel készül.

Hozzávalók
Citrusos cékla fafülgombával
−
+
€0.0
Dresszing elkészítése
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/kg
20.0 kg
0%
Knorr Folyékony Koncentrált Zöldség Alap 1L
/l
0.05 l
0%
víz
/l
0.1 l
0%
Saláta előkészítése, összeállítása
cékla, nyers**
/g
250.0 g
0%
kígyóuborka**
/g
250.0 g
0%
ruccola*
/g
100.0 g
0%
narancs**
/g
250.0 g
0%
grapefruit*
/g
100.0 g
0%
koriander, friss*
/g
50.0 g
0%
Medvehagyma*
/g
10.0 g
0%
kínai gomba
/g
100.0 g
0%
/
Dresszing elkészítése
-
víz 0.1 l
Saláta előkészítése, összeállítása
-
cékla, nyers** 250.0 g
-
kígyóuborka** 250.0 g
-
ruccola* 100.0 g
-
narancs** 250.0 g
-
grapefruit* 100.0 g
-
koriander, friss* 50.0 g
-
Medvehagyma* 10.0 g
-
kínai gomba 100.0 g
Elkészítés
-
Dresszing elkészítése
A kimért alapanyagokat keverjük össze és felhasználásig tartsuk hűtőben. -
Saláta előkészítése, összeállítása
A céklát főzzük meg, hűtsük ki és daraboljuk tetszőleges formákra.A többi gyümölcsöt és zöldséget szintén daraboljuk és szórjuk meg a koriander, medvehagyma keverékkel.Keverjük össze a dresszing felével. -
Tálalás
A kész salátát tegyük edényekbe, dekoráljuk cékla levelekkel és kínáljunk mellé dresszinget.