Chilis csokoládétortácska eper raguval

Hozzávalók
Chilis csokoládétortácska eper raguval
−
+
€44440.0
Tortácska elkészítése, tálalás.
tej, 2,8%**
/l
0.8 l
0%
eper*
/g
888.9 g
0%
/
Tortácska elkészítése, tálalás.
-
tej, 2,8%** 0.8 l
-
eper* 888.9 g
Elkészítés
-
Tortácska elkészítése, tálalás.
A kész diós piskótából szúrjunk ki korongokat és tegyük a henger formák aljára.
Tejjel előírás szerint készítsük el a Csokoládéhabot amibe szórjuk egy kevés szárítótt chili pelyhet.
Rétegezzük a formákban a piskóta korongokkal,majd jól hűtsük le.
A formákból kivéve tegyük tányérra, a tetejére öntsünk Kakaó öntetet és dekoráljuk eperrel.