+

Előkészítés.

  • tojás (extra osztályú) 6.0 darab
  • Olivaolaj, extra szűz* 0.5 l
  • tengeri só* 50.0 g
  • KNORR Egész fekete bors 0,5 kg 20.0 g
  • HELLMANN'S Mustár szósz 850ml 0.1 l
  • szardella* 50.0 g
  • sajt, Parmesan* 206.2 g
  • fokhagyma* 31.6 g

Elkészítés, tálalás

  • csirkemell** 1777.8 g
  • római saláta* 2000.0 g
  1. Előkészítés.

    A tojásokat forrásban levő vízben 5 perc alatt lágyra főzzük, majd jeges vízben hűtjük, megpucoljuk.

    Robotgépben a tojásokból a mustárral ,szardellával, a parmezán felével sóval borssal olajjal aiolit készítünk.

  2. Elkészítés, tálalás

    A csirke melleket sóval borssal ízesítjük, majd a maradék olajon magas hőfokon kérgezzük, majd előmelegített sütőben 180C-on 10 perc alatt készre sütjük.

    Tálaláskor az aiolit a tányérra húzzuk, ráhelyezzük a feldarabolt saláta szíveket, a felszeletelt csirkét, parmezán forgáccsal, ízlés szerint szárított tojás sárgával, pirítóssal tálaljuk.