Cesar saláta | Unilever Food Solutions
+

Előkészítés.

Elkészítés, tálalás

  • csirkemell** 1777.8 g
  • római saláta* 2000 g
  1. Előkészítés.

    A tojásokat forrásban levő vízben 5 perc alatt lágyra főzzük, majd jeges vízben hűtjük, megpucoljuk.

    Robotgépben a tojásokból a mustárral ,szardellával, a parmezán felével sóval borssal olajjal aiolit készítünk.

  2. Elkészítés, tálalás

    A csirke melleket sóval borssal ízesítjük, majd a maradék olajon magas hőfokon kérgezzük, majd előmelegített sütőben 180C-on 10 perc alatt készre sütjük.

    Tálaláskor az aiolit a tányérra húzzuk, ráhelyezzük a feldarabolt saláta szíveket, a felszeletelt csirkét, parmezán forgáccsal, ízlés szerint szárított tojás sárgával, pirítóssal tálaljuk.