Hozzávalók
Leves elkészítése
-
kelbimbó** 0.6 kg
-
burgonya** 0.4 kg
-
virsli 0.4 kg
-
vöröshagyma 0.12 kg
-
napraforgóolaj** 0.07 l
-
fokhagyma, hámozott** 0.02 kg
-
víz 3.2 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A megtisztított burgonyát kockára, a kelbimbókat félbe vágjuk.
- A vöröshagymát apróra vágjuk és lepirítjuk olajona többi zöldséggel együtt.
- Ezután azöldségeketallergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal ízesített vízben feltesszük főni.
- ízesítjük a levest KNORR Majorannával, KNORR Őrült feketeborssal és aprított fokhagymával.
- Ha az alapanyagok megpuhultak a levest besűrítjük RAMA Cremefine profi főzőkrémmel és kevés vízzel erelkevert KNORR Burgonyapehellyel.
- A virslit karikázzuk, olajonkülön lepirítjuk. és belefőzzük a levesbe.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- A kész levest forrón tálaljuk!
- A leves elkészítésénél használhatunk joghurtot vagy kefírt is. így karakteresebb, savanykásabb ízt kapunk.