Hozzávalók

+

Leves elkészítése


Ez a gazdag leves kíváló megoldást kínál, megfelelő körülmények között elkészítve gluténérzékenyek számára. A receptet készítette Molnár györgy szakoktató.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A megtisztított burgonyát kockára, a kelbimbókat félbe vágjuk.
    • A vöröshagymát apróra vágjuk és lepirítjuk olajona többi zöldséggel együtt.
    • Ezután azöldségeketallergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal ízesített vízben feltesszük főni.
    • ízesítjük a levest KNORR Majorannával, KNORR Őrült feketeborssal és aprított fokhagymával.
    • Ha az alapanyagok megpuhultak a levest besűrítjük RAMA Cremefine profi főzőkrémmel és kevés vízzel erelkevert KNORR Burgonyapehellyel.
    • A virslit karikázzuk, olajonkülön lepirítjuk. és belefőzzük a levesbe.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • A kész levest forrón tálaljuk!
    • A leves elkészítésénél használhatunk joghurtot vagy kefírt is. így karakteresebb, savanykásabb ízt kapunk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü