Hozzávalók
Burgonyás halpogácsa majonézes káposztasalátával (7-10 éves korcsoport)
−
+
€706.27
Halpogácsa elkészítése
tengeri halfilé
/kg
0.8 kg
0%
tojás (60g/darab)**
/g
0.3 kg
0%
KNORR Fűszerkeverék halakhoz
/kg
18.0 g
0%
zsemlemorzsa**
/kg
0.22 kg
0%
búzaliszt
/g
0.07 kg
0%
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz
/l
0.06 l
0%
Saláta elkészítése
káposzta, lila
/kg
0.88 kg
0%
sárgarépa
/kg
0.44 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.22 kg
0%
petrezselyemzöld
/g
0.01 kg
0%
ételecet 10%**
/l
0.02 l
0%
só
/kg
3.0 g
0%
Tálalás és tipp
lucerna csíra
/kg
0.03 kg
0%
/
Halpogácsa elkészítése
-
tengeri halfilé 0.8 kg
-
tojás (60g/darab)** 0.3 kg
-
KNORR Fűszerkeverék halakhoz 18.0 g
-
zsemlemorzsa** 0.22 kg
-
búzaliszt 0.07 kg
-
növényi olaj tartalmú sütőzsiradék kombi sütőkhőz 0.06 l
Saláta elkészítése
-
káposzta, lila 0.88 kg
-
sárgarépa 0.44 kg
-
vöröshagyma 0.22 kg
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
-
ételecet 10%** 0.02 l
-
só 3.0 g
Tálalás és tipp
-
lucerna csíra 0.03 kg