Borneói kagylóleves
Egy igazán kellemes, pikáns, kicsit csípős de harmónikus leves. Tartalmasabbá tehetjük rizstésztával, vagy különböző zöldségekkel vagy kókusszal kókusztejjel.

Hozzávalók
Elkészítés
-
kagyló, fagyasztott (páncél nélkül)* 500 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
-
póréhagyma** 235.3 g
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 1 dl
Tálalás
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 5 dl
Elkészítés
-
Elkészítés
- A tisztított kagylóhúst RAMA Culinesse Profin lepiritjuk.
- Hozzáadjuk a szeletelt póréhagymát és a KNORR Primerba Curry fűszerkeveréket.
- Felöntjük a megfelelő mennyiségüű folyadékkal és KNORR Light Roux- val besűrítjük.
-
Tálalás
- Dúsítjuk RAMA Cremfine Profi növényi főzőkrémmel.
- Tálalás előtt néhány szelet chili paprikát tehetünk a levesbe.