Menu

Hozzávalók

+

Előkészítés.

  • olivaolaj 0.2 l
  • vöröshagyma 333.3 g
  • sárgarépa 500.0 g
  • fehérrépa* 555.6 g
  • fokhagyma* 21.1 g

Elkészítés, tálalás


Egy kifejezetten könnyű, üde leves magyaros füstös ízekkel kombinálva.

...

Elkészítés

  1. Előkészítés.

    Finomra vágott vöröshagymán megpirítjuk a kockára vágott zöldségeket és a fokhagymát.
  2. Elkészítés, tálalás

    Hozzáadjuk a kockára vágott borjúhúst, a fűszerpaprikát és a tárkonyt.
    Sózzuk, borsozzuk majd KNORR Folyékony Füst ízzel ízesítjük.
    Tűzforrón tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü