Borjúraguleves
Egy kifejezetten könnyű, üde leves magyaros füstös ízekkel kombinálva.

Hozzávalók
Előkészítés.
-
olivaolaj 0.2 l
-
vöröshagyma 333.3 g
-
sárgarépa** 500 g
-
fehérrépa* 555.6 g
-
fokhagyma* 21.1 g
Elkészítés, tálalás
-
borjúcomb* 1333.3 g
-
fűszerpaprika** 20 g
-
tárkony, friss* 7.1 g
Elkészítés
-
Előkészítés.
Finomra vágott vöröshagymán megpirítjuk a kockára vágott zöldségeket és a fokhagymát. -
Elkészítés, tálalás
Hozzáadjuk a kockára vágott borjúhúst, a fűszerpaprikát és a tárkonyt. Sózzuk, borsozzuk majd KNORR Folyékony Füst ízzel ízesítjük. Tűzforrón tálaljuk.