Borjúmáj pástétom, kelkáposzta habbal, Mirabollán chutney-val | Unilever Food Solutions
+

Pástétom elkészítése

  • borjúmáj* 421.1 g
  • vöröshagyma 222.2 g
  • fokhagyma* 21.1 g
  • majoranna, szárított** 4 g
  • borjúnyelv* 250 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.6 l
  • margarin, 75 % zsirtartalmú 150 g

Kelkáposzta hab.

  • kelkáposzta** 400 g
  • Cayenne bors, őrölt* 1 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.05 l
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap*
  1. Pástétom elkészítése

    • Az előkészített borjúnyelvet megfőzzük, kihűtjük majd kockára vágjuk.
    • A májat RAMA Margarinon, hagymával fűszerekkel és a konyakkal plepirítjuk.
    • Pürésítjük, hozzáadjuk a RAMA Cremefine Profi habkészítményt és a KNORR Aszpikot.
    • Hozzáakeverjük a kockára vágott nyelvet és formába tesszük.
    • Jól lehűtjük.
  2. Kelkáposzta hab.

    • A zsenge zöld kelkáposztát és a RAMA Culinesse profit és az ízesítőket egy zacskóba tesszük és levákumozzuk.
    • 80 °C-on 30 perc alatt puhára pároljuk
    • Ha elkészült pürésítjük, és kihűtjük.
    • Felvert RAMA Cremefine Profi Habbal összekeverjük.
  3. Tálalás

    • Az adagolt pástétomra nyomjuk a kelkáposzta krémet, csírákkal, zöldekkel és Mirabollan Chutey-val tálaljuk.