1. Pástétom elkészítése

    • Az előkészített borjúnyelvet megfőzzük, kihűtjük majd kockára vágjuk.
    • A májat RAMA Margarinon, hagymával fűszerekkel és a konyakkal plepirítjuk.
    • Pürésítjük, hozzáadjuk a RAMA Cremefine Profi habkészítményt és a KNORR Aszpikot.
    • Hozzáakeverjük a kockára vágott nyelvet és formába tesszük.
    • Jól lehűtjük.
  2. Kelkáposzta hab.

    • A zsenge zöld kelkáposztát és a RAMA Culinesse profit és az ízesítőket egy zacskóba tesszük és levákumozzuk.
    • 80 °C-on 30 perc alatt puhára pároljuk
    • Ha elkészült pürésítjük, és kihűtjük.
    • Felvert RAMA Cremefine Profi Habbal összekeverjük.
  3. Tálalás

    • Az adagolt pástétomra nyomjuk a kelkáposzta krémet, csírákkal, zöldekkel és Mirabollan Chutey-val tálaljuk.
+