Hozzávalók

+

A hús elő és elkészítése.

  • napraforgóolaj** 0.1 l
  • borjú vesepecsenye* 2250.0 g

A köret és mártás készítés.


Zsenge borjú, citromos vajmártással egy igazi mediterrán étel. Kiegészítve szárított paradicsommal elkészített spagettivel. Üdítő a zöldfűszerekkel és sajt chips-el tálalva, nyárestékre egy pohár borral csak ajánlani tudom. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. A hús elő és elkészítése.

    • Az előkészített borjút sózzuk borsozzuk és forró rostlapon vagy serpenyőben megsütjük.
  2. A köret és mártás készítés.

    • Előírás szerint elkészítjük a Citromos vajmártást.
    • Vajon megfuttatjuk a vágott újhagymát, a szárított paradicsomot, összekeverjük a kifőtt spagettivel és a kész Citromos mártással összeforgatjuk.
    • A megsütött húst rátesszük és vágott zölddel megszórva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü