Zsenge borjú, citromos vajmártással egy igazi mediterrán étel. Kiegészítve szárított paradicsommal elkészített spagettivel. Üdítő a zöldfűszerekkel és sajt chips-el tálalva, nyárestékre egy pohár borral csak ajánlani tudom. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
A hús elő és elkészítése.
-
borjú vesepecsenye* 2250.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 1.0 dl
A köret és mártás készítés.
-
újhagyma** 235.3 g
Elkészítés
-
A hús elő és elkészítése.
- Az előkészített borjút KNORR Prémium Sültekhez fűszerkeverékkel megszórjuk és forró rostlapon vagy serpenyőben
- Rama Culinesse Profin megsütjük.
-
A köret és mártás készítés.
- Előírás szerint elkészítjük a Citromos vajmártást.
- RAMA Culinesse Profin megfuttatjuk a vágott újhagymát, a szárított paradicsomot, összekeverjük a kifőtt spagettivel és akész Citromos mártással összeforgatjuk.
- A megsütött húst rátesszük és vágott zölddel megszórva tálaljuk.