Bélszínjava fokhagymás rakottburgonyával, spárga raguval
Tavasszal a friss spárga kiváló kiegészítője lehet, klasszikusan elkészített rakottburgonyának és egy jól elkészített bélszínjavának.

Hozzávalók
Burgonyafelfújt készítése.
-
tej 1,5 %** 1 l
-
burgonya** 2857.1 g
Spárgaragu készítés
-
petrezselyemzöld** 25 g
-
kristálycukor** 50 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
spárga** 500 g
-
zöldspárga* 500 g
A hús elkészítése
-
marhabélszín* 1800 g
Elkészítés
-
Burgonyafelfújt készítése.
- A szeletelt burgonyát leforrázzuk.
- Tejjel elkeverjük a KNORR Felfújtalapot a szeletelt fokhagymával és belekeverjük a burgonyát.
- RAMA Culinesse Profival kikent és morzsázott GN edénybe tesszük.
- 160°C-on 35-40 perc alatt kérszre sütjük.
-
Spárgaragu készítés
- RAMA Culinesse Profin megpároljuk a darabolt spárgát, sózzuk, megszórjuk vágott petrezselyemzölddel, cukorral.
- Felengedjük tejjel, felforraljuk és besűrítjük KNORR Ételsűrítővel.
- Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel és készre forraljuk.
-
A hús elkészítése
- Az érlelt bélszínt sózzuk, borsozzuk és RAMA Culinesse Profin a kívánt fokozatra sütjük.
- Rakott burgonyával és spárga raguval tálaljuk.