Barackal sült fetás csirkemell, curry-s burgonyapürével
Hogyan és miként tehetünk ízletesebbé egy finom csirkemellet. Igazi ízbomba a feta és a barack kombinációja, kiegészítve a bársonyosan krémes curry-s burgonyapürével. Kiegészíthetjük egy finom vajas pecsenyelével. Várszegi Zsolt.

Hozzávalók
Barackal sült fetás csirkemell, curry-s burgonyapürével
−
+
€0.0
Csirkemell előkészítése, elkészítése.
csirkemell**
/g
2000.0 g
0%
sajt, Feta*
/g
200.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
őszibarack
/g
555.6 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Szárnyas húsokhoz 0,7 kg
/g
80.0 g
0%
Köret készítése.
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
Burgonyapüré pehely
/g
270.0 g
0%
/
Csirkemell előkészítése, elkészítése.
-
csirkemell** 2000.0 g
-
sajt, Feta* 200.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
-
őszibarack 555.6 g
Köret készítése.
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
Burgonyapüré pehely 270.0 g
Elkészítés
-
Csirkemell előkészítése, elkészítése.
- A csirkemelleket bepácoljuk KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Szárnyas húsokkal.
- Olíva olajon elősütjük, rátesszük a felszeletelt barackot és a fetát majd sütőben rápirítjük.
-
Köret készítése.
Előírás szerint elkészítjük a KNORR Burgonyapürét és ízesítjük curry pasztával.
Ízlésesen tálaljuk a burgonyapürét és rátesszük a szaftos csirkemelleket.