Hozzávalók
Barackal sült fetás csirkemell, curry-s burgonyapürével
−
+
€0.0
Csirkemell előkészítése, elkészítése.
csirkemell**
/kg
2000.0 g
0%
sajt, Feta*
/g
200.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
őszibarack
/g
555.6 g
0%
Köret készítése.
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
Sárga Curry Paszta
/kg
30.0 g
0%
Burgonyapüré pehely
/kg
270.0 g
0%
/
Csirkemell előkészítése, elkészítése.
-
csirkemell** 2000.0 g
-
sajt, Feta* 200.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
-
őszibarack 555.6 g
Köret készítése.
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
Sárga Curry Paszta 30.0 g
-
Burgonyapüré pehely 270.0 g