Menu

Hozzávalók

+

Pofa elkészítése

Rizs elkészítése.

  • rizs, Arborio* 500.0 g

Egy klasszikus rizses étel új, izgalmas köntösben.

...

Elkészítés

  1. Pofa elkészítése

    • Az előkészített pofát kacsazsírban körbepirítjuk.
    • Finomra vágott vöröshagymát a sült zsírban lepirítjuk, szakaszosan zsírjára pirítva pörköltalapot készítünk.
    • Hozzáadjuk az apró kockára vágott paprikát és hámozott, magozott paradicsomot.
    • A pofahúst ebben a szaftban pároljuk puhára.
  2. Rizs elkészítése.

    A rizottó rizst minimum 10 szer átmossuk és rizsfőző edényben 0,7-L sertés alaplével megfőzzük.
  3. Tálalás

    • A késsz főtt rizst összekeverjük a pörkölt szafttal, közepére helyezzük a húst és pankó morzsában sült kápia paprikával dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü