Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A sok különböző, alapvetően zöld színű zöldség adja a különlegességét ennek  a levesnek. A receptet készítette Szikora Péter, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A szárazbabot előző nap áztassuk be.
    • A zöldségeket mossuk meg és vágjuk kockára.
    • Forró napraforgó olajon pirítsuk le a vöröshagymát.
    • Tegyük bele a babot és engedjük fel vízzel.
    • Ízesítsük az allergénmentes KNORR Zöldségleves alap felével és addig főzzük amíg a bab majdnem puha lesz.
    • Felöntjük a levest a megfelelő mennyíségűre és beletesszük a többi zöldséget.
    • Ízesítjük a maradék a allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal és készre forraljuk a levest
  2. Tálalás és tipp

    • Másfajta zöldségeket is használhatunk az elkészítéshez.
    • Hús hozzáadásával kiváló ragulevest készíthetünk.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü