+

Elkészítés

Befejezés, tálalás.

  • rizs** 1000 g
  • ananász* 500 g
  • kesudió* 300 g
  1. Elkészítés

    A földimogyoró olajat forrósítsuk fel egy wokban. Rövid ideig pirítsuk benne a finomra vágott fokhagymát és a vöröshagymát, hagyjuk az aromákat kioldódni. Ezt követően adjuk hozzá a garnélarákokat és a felkockázott sonkát, keverjük jól össze és adjuk hozzá a tojást. Ízesítsük Knorr Thai Édes Chili hozzáadásával, keverjük jól el.
  2. Befejezés, tálalás.

    Adjuk hozzá a főtt rizst, majd folyamatos kevergetés közben pirítsuk meg. A legvégén tegyük hozzá a kockákra vágott ananászt és a kesudiót.
    Ezt követően helyezzük tányérra és tálaljuk.
+