1. Tészta készítés

    Keverjük össze az összetevőket a KNORR Kukoricakeményítővel és hagyjuk állni 10 percig.
    Korongokat formázva, sütőpapíron vagy szilikon lapon süssük meg 180˘C-on 3.4 perc alatt.
  2. Alma elkészítése.

    A megtisztított kockázott almát keverjük össze a barnacukorral és hagyjuk állni.
    Ha levet engedett tegyük sütőpapírra és 200°C-on 10 perc alatt karamelizáljuk.
  3. Bergamot mártás elkészítése.

    A LIPTON teafilterekből főzzünk egy koncentrátumot.
    Adjuk hozzá a RAMA Habkészítményt, ízesítsük vaníliarúddal és egy kevés cukorral, majd verjünk belőle laza habot.
  4. Összeállítás.

    A sült tésztalapokra halmozzunk a karamelizált almakockákból, rétegezzük őket tetszőlegesen.
    Majd adjunk mellé egy kanállal formázott tea habot.
    Dekorálhatjuk magvakkal, bogyós gyümölcsökkel és meghinthetjük porcukorral.
+